Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, de nem vagyok benne biztos, hogy a férjemé a gyerek mit tegyek?
...hát nehéz lesz beadnod a párodnak, hogy ő az apja,
ha megszületik a ki "néger-baba" !!
na ez a kérdés már most nagyon szenzációhajhász...
de tegyük fel h nem kamuzol. Akkor szégyelld el magad és válj el a férjedtől ha ennyi gerinc nincs benned h a képébe mondd h nem szereted és félre lépsz akkor sajnos nem tudok rajtad segíteni mert szánnivaló vagy, senki se fog még téged pátyolgatni amiért ilyen sivár lélek vagy
"provokáljak ki egy műbalhét, hogy még most elhagyjon, mielőtt kitör a botrányű"
Gratulálok. Nem elég, hogy megcsaltad, de ahhoz sincs bátorságod, hogy közöld vele, inkább aljas módon elüldözöd magad mellől. Tükörbe tudsz nézni még?
nekem már ma ez a harmadik verzió ahol az ujdonsült kismama nagyon fél..
az elsőben az volt hogy nagyon szigoru katolikus a csalás neki mégis volt titokban egy 3 éves kapcsolata a mostani párjával 4 hónapja van együtt de az exétől van a gyerek akivel még összejár..
a második amit itt emlitettek már hogy anyuka fél hogy a terhességgel kiderül a megcsalás is..
most a bővített verziós nem európais apuka...
mi van unatkoztok a barátrnőiddel és versenyeztek ki tud több kommentet összeszedni? -.-
Műbalhé??? Úgy gondolom a legfeleslegesebb amit tehetnél.
Ha a férjed szeret úgy sem akar egy balhé miatt válni!
Nyilván a legjobb az őszinteség, az hogy megbeszélitek hogyan tovább ezek után.
Zsákba macska, vagy a saját gyerekét neveli vagy másét. Esetleg te neveled mert nem megy bele.( Ami érthető teljesen jogosan)
Egyébként az én fejemben is meg fordult hogy ez 80% hogy kitalált kérdés és csak szívatod a jó népet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!