Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mind ilyenek, vagy csak nekem sikerült kifogni egy szívtelen példányt?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt.Ő mindig is csajozós típus volt, mégis sokszor élt hosszú párkapcsolatban is.Egy ideje téma nálunk, hogy bevallottan tetszik neki egy lány,de szerinte ez semmi komoly csak amolyan dolog mint, hogy pl engem megnéznek az utcán.Nem rég viszont szemtanúja voltam,hogy a lánnyal flörtölget..előttem.Szerinte ez csak vicceskedés,barátkozás.Megkérdeztem,akkor a többi nő barátunkkal miért nem így viselkedik?válasz:ők nem olyanok...Na mindegy ennek az egésznek a vége az lett,hogy megígérte ő saját magától,nem én kértem,hogy nem megy át oda ahol a csajjal találkozhat.Egy pár hétig betartotta.Ma esti borozgatásunk párommal a csodálatos fészbúk társaságában telt.Párom sorra mutogatta a nőket nekem akikkel valaha dolga volt vagy lehetett volna.Gondoltam magamban ebben semmi nincs mutogassa..bár így józanul ez sem túl kedves tőle,de hát eddig is tudtam,hogy neki a nők fontosak vagyis a kis hódításai.De ekkor a már korábban említett lány egy képe alá írt valamit.Párom pár mondat után azt mondta neki:Csak akkor megyek(egy korábban megbeszélt eseményre) ha te is ott leszel.Mindezt előttem írta és szerinte ebben sincs semmi kivetnivaló...2014. márc. 16. 04:30
21/27 anonim válasza:
Dràga kérdezõ! Gondoltad,hogy ennyien fognak reagálni
a kérdésedre? Nem volt teljesen felesleges,de ha te olvasnál
egy ilyen részletes történetet egy másik ember esetében,
hasonló dolgokat írnál.Sohasem ostoroználak azért,mert
kitartottál valaki mellett akiben megbíztál évekig.
Most viszont itt az IDÕ a változtatásnak!Szabadulj fel!
22/27 anonim válasza:
11: Akkor most már tudjuk, hogyan keletkeztek ezek a nőtipusok. Csupa ilyen fickóval hozta őket össze az élet.
23/27 anonim válasza:
Az intim higiénia hogy működik egy ilyen kapcsolatban?
Egészséges szoktál maradni mindig?
24/27 Fruzsko válasza:
Én erre csak azt tudom mondani,hogy nem attól kell félni,akiről beszél,hanem akiről nem!!
25/27 anonim válasza:
Haha en is ugyanezt csinalom a parommal. :)
26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..átgondolom őket...Kérdezte valaki,hogy ha megemlítem neki a fordított esetet..azaz ha én tenném ezt mit szólna?...Azt mondta semmit... :S
2014. márc. 22. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!