Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális ez a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a feleségem részéről illetve van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Feleségem igen dekoratív nő, sokan leszólítják buszon, sétálás közben, próbálnak vele ismerkedni.

Az a bajom, hogy aki külsőre nem szimpatikus neki, azt lerázza úgymond úgy ahogy kell, viszont aki bejön neki, azt nem hajtja el, hanem összeismerkedik vele, ha újra találkoznak, cseverésznek, felveszi ismerősnek a közösségi oldalra, beszélget ott vele.

Nem értem, szerintem nem kéne ennyire közvetlennek lennie, az meg pláne nem szimpatikus a részéről, hogy aki bejön neki, azt nem hajtja el.

Túlreagálom?

2014. márc. 14. 12:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Nekem, nőként ez iszonyú furcsa. Ha férjnél vagyok, tuti nem ismerkedek utcán, bármennyire is szimpatikus vagy jóképű valaki...

Minek vágyik ennyire vadidegenek elismerésére? Biztos, hogy minden stimmel a kapcsolatotokban?

2014. márc. 14. 13:04
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Erdekes engem is sokan leszólitanak az utcán(sokszor inkább idegesitõ)és mégcsak eszembe sem jutna, hogy ismerkedjek velük,vagy felvegyem õket a közösségi oldalamra.A feleséged keresget valakit rajtad kivül tartaléknak, ha netán valami nem müködne egy idõ után.
2014. márc. 14. 13:10
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Én is ezt akartam írni, mint a 12-es :)

Engem is leszólítanak, de inkább zavaró. Sőt, ha nincs éppen párom, akkor sem ismerkedek minden jóképű idegennel.

Szerintem egyértelműen van okod aggódni. Aki boldog az nem ismerkedik folyamatosan férfiakkal. Ráadásul, azt írtad, hogy "aki külsőre nem szimpatikus neki, azt lerázza úgymond úgy ahogy kell, viszont aki bejön neki, azt nem hajtja el"

Ebből egyértelmű, hogy ismerkedik és nem csak barátkozik.

2014. márc. 14. 13:12
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Ha gepárd nőt tartasz, ahhoz tökösnek kell lenni, elég lett volna a habitusodhoz egy kis zebra is, akkor nem kellene aggódnod.
2014. márc. 14. 13:23
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
Engem zavar, ha leszolitanak. A feleseged eleg felszines lehet, hogy kulso szerint szelektal. Egy kicsit reebancosan viselkedik, toled fugg, hogy turod vagy nem.
2014. márc. 14. 14:26
 16/18 anonim ***** válasza:

valami nincs rendben vele,hogy ennyire kellenek a pozitív visszajelzések neki,amúgy meg felszínes embernek tűnik,ha külső alapján szelektál.

Nálam biztos nem férne bele egy ilyen se házasságban se párkapcsolatban egyik részről sem.

Nehéz lesz elővezetned,hogy miért olvastad a levelezését,mert az az ő magánügye,de a telefon és stb ellenőrzésről meg az a véleményem,hogy addig mindenki magánügye,amíg a másik embert nem hozza pl ilyen helyzetbe.Persze ez csak azoknak nem tetszik,akiknek titkolnivalójuk van a másik előtt.

Amúgy nem is az ismerkedéssel lenne a gond,hanem a találkozgatással.

2014. márc. 14. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Ne kerülgessük a forró kását, a feleslegül vettél egy ribit!!

Minden szembejövő szimpi faroknak megadja a saját elérhetőségeit, ill. elkéri az övéiket!!

Szerinted mi célból teszi??

Ennyire nem lehetsz vak, papucs és lúzer is egy személyben?!!

Gondold végig, hogy ha egy NORMÁLIS nő lenne melletted, -fordított esetben- már azért is balhézna, ha csak megnéznél egy szembe jövő csajt, nem pedig össze is ismerkednél velük !!!!

2014. márc. 14. 18:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Finoman szólva sem normális dolog. Én is arra tippelek, hogy ő vagy egy olyan személyiség, akinek folyamatosan kell az elismerés, hogy ő milyen jó csaj vagy a kapcsolatotokból hiányolja ezt az érzést, ezért "esik neki jól" így ismerkedni. Még akkor is, ha amúgy nem alakul ki szexuális kapcsolat a megismert pasikkal. Lehet, hogy neki ennyi elég. De szerintem akkor sem normális, legalábbis egy normál házasságban nem az.
2014. márc. 14. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!