Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A sógórnőm telebeszéli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sógórnőm telebeszéli a párom fejét. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olyanokkal tömi a fejét a páromnak, hogy én itthon semmit sem csinálok, egész nap csavargom. A párom ezek miatt ma is kicsavarta a kezem. Olyanokat is hazudik, hogy én más pasikkal enyelgek a faluban. A párom ezeket mind elhiszi. Mit tegyek? Nincs hová mennem.
2014. márc. 12. 17:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
kicsavarta a kezedet? na pont eddig maradnék vele. Ha vele maradsz csak roszabb lesz sürgösen keress valami megoldást hogy elmehess tőle.
2014. márc. 12. 17:46
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Te tudod, hogy mi az igaz ezekből. Amúgy nem ezek miatt csavarta a kezed hanem azért mert egy agresszív ember. Nem sok idő kell hozzá és durvábban fog bántalmazni.
2014. márc. 12. 17:47
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha vele maradsz, akkor nemsokára elcsattan az első pofon és utána már nem fogtok megállni a lejtőn. Most lépj le amíg nem késő.
2014. márc. 12. 17:49
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

A pletykához 2 ember kell. Az egyik, aki terjeszti, a másik, aki elhiszi. Ha a "párod" ezeket minden kétely nélkül benyeli és elhiszi, plusz még bántalmaz is (most kicsavarja a kezed, később mi lesz? hozza mérgében a konyhakést?), akkor abban a pillanatban hagynám ott a fenébe, bármennyire is szeretem. Tény, hogy a sógornőd is kiérdemelne pár maflást, de itt az igazi ludas a párod, aki minden hazugságot elhisz rólad, meg testileg bántalmaz.

Megéri vele maradni? Sztem te is tudod a választ.

2014. márc. 12. 17:59
 5/15 A kérdező kommentje:
Szüleim meghaltak, a házat amiben laktam elárverezték, nincs hová mennem. Amúgy nagyon rendes, segít mindenben.
2014. márc. 12. 18:10
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

"Amúgy nagyon rendes, segít mindenben."

Persze, és hazugságok miatt kicsavarja a kezed. Ez csak kifogás. Sajnálom, hogy a szüleid nincsenek már, de mindig van választási lehetőség. Ha van munkád, el tudsz menni albérletbe. Még mindig jobb, mint egy agresszív ember mellett élni, aki mindent elhisz a sógornődnek minden ellenvetés nélkül.

2014. márc. 12. 18:27
 7/15 anonim ***** válasza:
93%

Ja, hát ha AMÚGY nagyon rendes, akkor szerintem szülj neki legalább öt gyereket is.

De majd ha ver, mert nem hiszi, hogy ő az apjuk, légyszi ne gyere ide siránkozni. Mert mi még időben figyelmeztettünk.

2014. márc. 12. 18:28
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Ha igaz is lenne a csavargás,akkor se kellene a férjednek ilyen agresszívan reagàlnia,végül is nem a börtönőröd.A sógornődnek meg amúgy se lenne hozzà semmi köze.Azt azêrt a helyedben megmondanàm a férjemnek,h kérdezze már meg a drága testvérét,h vajon ő hol jár naphosszat,ha egész nap lát engem csavarogni?!Innen akárhova,de menekülj!Ez a család kicsinál téged!
2014. márc. 12. 18:46
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

Az én párom örülne annak, ha kimozdulnék otthonról.

(Új ország, új város, új emberek, kicsit nehéz..)

2014. márc. 12. 18:54
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
persze akkor is rendes lesz ha majd megver de lehet épp hozott haza kenyeret szóval rendes.... Könyörgöm gondolkozz már...
2014. márc. 12. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!