Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet újítani/javítani egy kihűlőben lévő kapcsolatot/házasságot egy "romantikus" hétvégével?
Figyelt kérdés
Elég sokszor hallja/olvassa az ember azt a tanácsot, hogy tessék megújulni, elmenni egy vidám hétvégére egy kis fitness/wellness, kis gyertyafényes vacsora és máris minden varázsütésre megjavul otthon. Te hiszel ebben? Neked már sikerült ez, vagy valakinek a környezetedből?2014. márc. 12. 12:02
11/14 anonim válasza:
na látom megjelentek azok, akik egy romantikus gyertyafényes vacsorától, vagy egy wellnessezős hosszúhétvégétől várják a kapcsolatuk megjavulását.... -,-'
12/14 anonim válasza:
Nem. De jót tehet.
Kicsit összetettebb dolog egy kihűlőfélben levő kapcsolat annál, hogy egy hét vége alatt: hipp-hopp....
13/14 anonim válasza:
Nem ártana figyelembe venni, hogy milyen beállitódású, milyen személyiség a házastárs.Mit szeret, mire van igénye, stb. Szervezhetek én neki romantikus wellnesst, ha ő a sarki kocsmában tölti a nap nagy részét. Ez csak egy példa volt. Amikor már ugy kell feldobni erőltetett programokkal egy házaséletet, abban én már nem hiszek. Abban igen, hogy több szabadságot hagyok neki, több magánéletet, és ha akar, marad. e nem kényszeriteném.
14/14 anonim válasza:
Még annyit, ha engem rózsaszirmos gyertyafényes vacsorával várna a férjem, egy "varázsütésre" elvenné a kedvem mindentől. :) mert érezném hogy nem ő, hanem egy erőltetett gesztus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!