Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha azt mondana az anyósotok gúnyosan úgy nézel ki ebben a ruhában mint egy mislen baba. A ruhát a férjetek választotta és kiadja a homokórát persze, de az nem mislen nem? 170/62 98 58 101 nem vagyok kövér de homokórás az alakom
"Melyik súlyzógyakorlat formázza a feneket???"
Guggolás súlyokkal, kitörésben sétálás kézben súlyokkal..
Lehetne sorolni, a Kérdezőnek abban igaza van, hogy a hot iron egy jó edzés. Egyébként minden erősítő sokkal jobban csinosít, mint a kardio, mert súlyokkal mindig több kalóriát égetsz és ha odafigyelsz a kajálásra is, akkor nyert ügyed van alakilag.
De nem ez a kérdés, hanem az anyós beszólogatása.
Ami lássuk be, akkor is udvariatlanság és semmi joga nincsen hozzá, ha a Kérdező egy malacka lenne.
Anyósnak a világon semmi köze a menye külsejéhez, ilyen formában meg pláne nem fejezheti ki magát.
Nyilván őt is lehetne savazni, mert gyanítom ő sem hibátlan, de annak mi értelme lenne, ha a menye is elkezdené szapulni?
Kérdező ne törődj anyósoddal, ha neked és férjednek így jó.
Rossz kategóriában tetted fel a kérdést :D Itt csak megkeseredett 70+ derekú nyanyák vannak, csak irigykednek a derekadra, ami valóban csodás lehet *-*
És ne foglalkozz velük, mertén is kimondottam imádom a kerek, izmos szexi feneket meg feszes mellet mint bármelyik másik férfi, senkinek nem kell egy horpadt mellkas meg lapos fenék, én imádom az olyan nőket mint te ;) Szóval ne aggódj :D
21/F
Hát ne haragudj,lehet, hogy nincs rossz alakod, de nálad SOKKAL jobb paraméterekkel és sport múlttal rendelkező emberek sem írják/mondják azt, hogy bomba nő vagyok bomba alakkal.
Vegyél vissza az arcodból, mert taszító! A melled meg gondolom lóg, mint a sz@r!
Micsoda kommenteket kaptál!:) Szerintem meg tök jó, hogy elégedett vagy magaddal, bárcsak sokkal több olyan nő lenne, aki tisztában van az adottságaival és büszke rá. (Én is nő vagyok.)
Az anyósod természetesen féltékeny, elvetted a "kisfiát", stb. Miért talál be neked ez ennyire? Nem inkább az bánt, hogy a férjed ezekben a helyzetekben nem húzza meg egyértelműen a határokat? Nem csak a ruha a férjed választása, hanem te is, szóval...
Mondjuk a sértegetést, és azt hogy fehérneműt vegyen neked, érdemes határozottan visszautasítani. Az egyébként is elég intim dolog, gondolom ő sem XXL-es bugyikat kapott tőled karácsonyra.
A kérdésedre a válasz: persze, hogy zavarna, helyre is tenném. (Még akkor is, ha igaza lenne. Meg lehet normálisan is mondani, hogy szerinte előnytelen egy ruha van sem. De itt nyilvánvalóan nem erről van szó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!