Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek megírjam a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kkicsim kérdése:

Szerintetek megírjam a férjem barátnője férjének, hogy mi a szitu?

Figyelt kérdés
Nem gonoszságból, csak hogy képben legyen.
2014. márc. 3. 08:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
Én lemaradtam a válaszokról bocsi. Te megbocsátottad a férjednek a félrelépését? Akkor ne haragudj de visszaszívom, hogy szólj a nő férjének. Ahogy írod itt hogy fűvel fával összefekszik akkor tök fölösleges erőfeszítés, gondolom a férje jól tudja milyen a felesége, és ez a férfit is minősíti én ez esetben nem sajnálom a nő férjét, mert megérdemli ahogy írod ez nem az első eset a nőnél. Szóval én tennék a nőre nagy ívbe inkább a páromat venném elő és dobnám ki az anyjába...
2014. márc. 3. 14:52
 52/64 anonim ***** válasza:

Ha ennyien tudják, akkor lehet, hogy már a férjéhez is eljutott. És lehet, hogy nem érdekli, vagy ő is sáros, és emiatt elnézi.

Itt inkább a saját házasságod kéne rendezni, és rájönni, hogy a férjed miért csalt meg?

2014. márc. 3. 14:54
 53/64 anonim ***** válasza:
49 Várj, mert a kérdező férje ott akarja hagyni(annak nem kell a kérdező) a kérdezőt, az nem akar maradni, azért ennyire beindulva a kérdező:)
2014. márc. 3. 15:04
 54/64 anonim ***** válasza:

Igen azt ertem.

De a szereto valoszinuleg majd a kerdezo ferjet is ekti mint a tobbi pasit.

Es akkor jobb hijan a ferje vissza megy majd a kerdezohoz.

2014. márc. 3. 15:13
 55/64 anonim ***** válasza:
54 ha egy férfi ennyire menni akar, az bármi is történik vissza nem fog menni, mert nem kell neki a nő. Azok a férfiak szoktak visszatérni, akiket a nő rakott ki, de nem akartak menni. Náluk más a helyzet, a pasinak nem kell a kérdező, és ez óriási különbség.
2014. márc. 3. 15:17
 56/64 anonim ***** válasza:

A férjednek nem tűnik fel, hogy ez a nő fűvel fával összefekszik, és ő csak egy a sok közül? Ideig óráig tart majd a nagy szerelem, a nő sunyítani fog otthon, aztán ha ráun a férjedre dobja.

Én már csak azért is szólnék a pasinak, mert dühítene, hogy ezt valaki büntetlenül megteheti. Mármint, hogy családokat tesz tönkre azért, hogy rövidtávon jól szórakozzon.

2014. márc. 3. 15:17
 57/64 A kérdező kommentje:

49.

Nem várok csodát, és szó sem volt róla, hogy megbocsátom. Egyelőre ott tartunk, hogy elmegy, mert nem vagyok hajlandó asszisztálni a kapcsolatához.

2014. márc. 3. 15:21
 58/64 A kérdező kommentje:
Mondjuk, az hogy menni akarna, nem mondta, csak hogy nem bírja ezt folytatni. Én mondtam, hogy akkor menjen, csináljon amit akar, csak én nem akarok ebben tönkremenni, és a gyerekeimet sem teszem ki a fájdalomnak még jobban.
2014. márc. 3. 15:24
 59/64 anonim ***** válasza:
Kerdezo te magad irtad hogy a 12 ev es 2 gyerek miatt megprobalnad rendbe hozni
2014. márc. 3. 15:26
 60/64 A kérdező kommentje:

59.

Igen, ha az volna a felállás, hogy szakít, és rendbe akarja hozni a dolgainkat. De nem így gondolja.

2014. márc. 3. 16:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!