Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek megírjam a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kkicsim kérdése:

Szerintetek megírjam a férjem barátnője férjének, hogy mi a szitu?

Figyelt kérdés
Nem gonoszságból, csak hogy képben legyen.
2014. márc. 3. 08:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
89%
Ne írd meg, ez nem olyan dolog. Azt simán kimagyarázza otthon. Menj el és személyesen tálalj ki. Velem is anno megcsinálták ezt, párom a legjobb barátjának a menyasszonyával csalt fél éven keresztül mire rájöttem...amikor elmentem és kitálaltam a srácnak csak röhögtek rajtam nem hitte el a srác hogy ez igaz lenne. (én voltam akkor 18, párom 20 a barátja meg vagy egy 10-el idősebb nálam) szóval én csak ilyen hisztis kiscsajnak voltam beállítva. Aztán eltelt még fél év és jött a srác, hogy igazam volt...én ettől függetlenül mindenképp elmondanám, ez a minimum amit a n megérdemel ha már ezt tette vállalja is a következményeket, ez nem gonoszság szerintem...
2014. márc. 3. 10:29
 42/64 anonim ***** válasza:
attól, hogy te nem akarod folytatni a házasságod, lehet, hogy az a nő és a férje idegn. És ami köztük történik, az kettejük dolga, nem a tiéd, akkor sem, ha érintve vagy benne. nincs jogod eléállni és árulónak lenni.
2014. márc. 3. 12:33
 43/64 anonim ***** válasza:
Van valami bizonyítékod? Ami miatt a barátnő férje hinne neked?
2014. márc. 3. 13:20
 44/64 A kérdező kommentje:
A nő nem akarja, a pasi igen, csak hülyének nézik, sokadjára. Szegény remél, aztán mindig kiderül, hogy megint megcsalták. Igazad van, tulajdonképp, csak engem zavar, hogy hülyének nézik, mert a párom borított, de a csaj nem, és szerintem nem is fog, csak lapít.
2014. márc. 3. 13:46
 45/64 A kérdező kommentje:

43.

Látták őket smacizni, falubulin. De nem is tagadta a párom, igaz be se vallotta. Tudja, hogy tudom, ki a másik, épp csak nevén nem nevezzük.

2014. márc. 3. 13:47
 46/64 anonim ***** válasza:

Akik látták őket, azokat ismeri a barátnő férje?

Azért mondom, mert ha odaállsz elé, és semmi konkrét bizonyítékod nincs, pl barátnő melltartója, amit nálatok hagyott, vagy ilyesmi, akkor szinte biztos, hogy nem fog hinni neked, csak magad alázod meg.

2014. márc. 3. 14:00
 47/64 A kérdező kommentje:
Ebben a faluban mindenki ismer mindenkit. A csaj pedig, kb azzal nem fekszik össze, aki nem jön szembe. Ismerem, kb 2 éve, tudom, mi a felfogása ezekről a dolgokról, az hogy nem kap ő azért nobel díjat, ha kihagy egy pasit, akit megkíván. Tök mindegy, mibe nyúl bele.
2014. márc. 3. 14:18
 48/64 A kérdező kommentje:

Hozzám is eljutott, hogy akkor tényleg jól látták, ők voltak azok, és akkor mi már külön vagyunk??

A közért a központi kígyófészek/pletykafészek.

2014. márc. 3. 14:20
 49/64 anonim ***** válasza:

Szoval ha jol ertem az a no fuvel-faval ossze fekszik es most a te ferjed van soron.

Elmondod vagy sem tok mindegy mert ha eddig megbocsajtott a felesegenek akkor most is megfog.

A ferjednek te meg tudsz bocsajtani azt irtad, akkor csak varj turelemmel mig a no talal maganak egy uj pasit (ahogy ez eddig is tortent).

De varj csodat mert ha a ferjed egyszer megcsalt megteszi tobbszor is, foleg igy hogy latja minden kovetkezmenyek nelkul megteheti mert te ragaszkodsz hozza valamiert es semmit sem kell tennie azert hogy megbocsass.

2014. márc. 3. 14:47
 50/64 anonim ***** válasza:
Ne varj csodat..
2014. márc. 3. 14:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!