Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar visszamenni testőrködni a férjem, miért nem jó neki a normális munka?
5 éve vagyunk házasok.Van egy 3 éves kisfiúnk és most kitalálta,hogy visszaakar menni testőrnek.Mert annyira szerette,izgalmas és jól fizet...
Gyenge érvek a szememben.
Volt már katona,5 évig volt testőr.Most a családja lenne a legfontosabb de ő testőr akar lenni megint.
Miért nem ül le a seggére és dolgozik normálisan mint a többi ember?
Hiába beszélek vele nem hallgat rám.
Azért fura, hogy egyesekben fel sem merül, hogy esetleg szereti és félti a férjét! Csak a köpködés, hogy önző, pénzéhes, nem dolgozó...
Nem értem az embereket!
Én megértem a kérdezőt. Főleg, ha úgy vállaltak babát, hogy a férjnek egy veszélytelen foglalkozása volt. Persze, hogy aggódik, mert a férjével szeretné felnevelni a babát, nem egyedül.
Ebben lehet korlátozni, de idővel csúnya válás lesz a vége.
Nem szokták díjazni az emberek, ha robotot csinálnak belőlük.
Ez az ő élete, az ő döntése, hogy mit dolgozik, mivel keres pénzt.
Ne akard rábeszélni másra, mert azt fogod hallgatni később, hogy tönkretetted az életét.
Teljesen normális munka, ráadásul a férjed szereti, izgalmasnak tartja és jól is fizet. Ha szereted a férjed, akkor miért nem tartod tiszteletben a döntését? Miért nem veszed észre, hogy egy olyan dologtól akarod megfosztani, ami neki örömet okoz?
Ne legyél önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!