Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány év ismeretség és együttélés után vállaltatok babát? Majdnem 2 év ismeretség és 1 év együttélés után fiatalon (22-24 évesen) szerintetek korai vagy nem korai babát vállalni? Mi a véleményetek?
9-es vagyok
gondolom ez nekem szólt utolsó,hogy te nem a párodnak hanem a férjednek szeretnél szülni.Én a páromnak szültem,és 10év után is még a párom,nem a férjem,és igy is marad.Nekünk igy jó,papirok nélkül is ugyanúgy szeretjük egymást,sőt.... :)
En 23 vagyok es 3 eve vagyunk egyutt a parommal
Nem szulnek meg legalabb 5-6 evig!
Csak egy eve dolgozok, lakasra gyujtunk utazni szeretnenk es eskuvot is tervezunk 1-2 even belul.
35 éves vagyok, 9 éve vagyunk együtt, tavaly házasodtunk össze. Mindig vártuk a legjobb alkalmat.
Hát a "legrosszabbkor" jött a kis 6 hetes szuszogóm a kiságyban. Ha a legjobbkor jött volna, már 6 éves lenne. De nem tudtuk akkor, h most a legjobb.
Életem legjobb dolga a világon, soha nem voltam ilyen boldog és céltudatos! Pedig nincs saját lakás, nincs kocsi, jó állás se. (6 éve minden megvolt...)
Szerintem korai. De persze, ahogy te is írtad, mindenki maga válogatja/érzi.
Egyik ismerősöm 2 hónap után költözött oda a pasi családjához. 10 hónapja jártak, mikor kiderült, h terhes.(20 évesek) Most 2 éves agyerek.
Másik ismerősöm 4 év járás után vette feleségül a barátnőjét. 2 év házasság után (28 évesen) vállaltak gyereket. Akkor sikerült házat venni, de törlesztették. A kocsi viszont az övék volt. Azóta már van nekik még egy kifiuk.
Ezzel a pasival együtt dolgoztam amikor született az első fia. Sok munka szakadt rá, mert elment a váltó partnere. Az asszonyka meg nehezen jött bele az anyaságba.
Mikor már lassan 2 hónapja lassan, zsinórban nyomta le a 12 órákat.
Elmesélte, hogy a nehézségek ellenére, az tartja benne a lelket és úgy vészeli át a stressz okozta veszekedéseket, hogy vissza gondol arra, mikor még csak ketten voltak. Mármint nem bánta meg a gyereket, dehogy. Csak jó érzéseket idéz fel benne, hogy görög országban kérte meg a felesége kezét. (Ketten gyűjtöttek az útra) A közös sátorozások, koncertek. Mikor morcik egymásra, vissza emlékeznek arra, hogy másik arca is van a párjuknak.
Persze, persze, 45 és valahány évesen is lehet élni, sátorozni, nyaralni, kettesben lenni. De eljuttok odaáig, ha nincs a gyereken kívül semmi ami kössön a másikhoz?
Mi 5 és fél éve vagyunk együtt.(24 éves múltam) 4 és fél éve együtt is élünk. Be jártunk már 3 országot. Volt, hogy együtt éheztünk, volt hogy minden nagyon jó volt.
Jelenleg kocsira és házra gyűjtünk. Gyereket nem akarunk, mert nincs miből, hova. 1 éve velünk él az előző kapcsolatából született gyereke is. Párom pedig külföldön dolgozik, hogy gyűjteni tudjunk. 4-5 hetente látjuk egymást.
Bennünk jelen pillanat 2 dolog tartja a lelket. 1: A közös emlékek, élmények. 2: A közös célok.
Én azzal a férfi ismerősömmel értek egyet. Persze nem fontos a papír forma. vagy, hogy feltétlenül saját ház legyen. De biztos anyagi és érzelmi háttér az kell. Az pedig csak idővel alakul ki.
10 éve voltunk együtt, amikor megszületett a kislányunk. Én akkor 33 éves voltam, párom pedig 38, kislányunk most 3,5 éves múlt. Most kezdeném, előbb szülnék, 26-28 évesen, 22 évesen nem szültem volna.
De ezt Nektek kell éreznetek. Ha fel vagytok rá készülve - nem csak anyagilag - akkor rajta, de azt gondolom tudod, hogy minden megváltozik az életetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!