Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig lehet eltitkolni egy szeretőt, mire kell figyelni, hogy lehetne a végére járni?
A férjem egyre gyanúsabb már 2 hónapja... Régen otthon ülős típus volt, nyugodtak voltak a hétvégéink, maximum havi 1x lépett le a haverokkal. Mostanában viszont minden héten van valami programja hétvégén, néha már röhejes indokokkal, de mindenre van magyarázata! Hétköznap is van, hogy 1-1 órával később ér haza. Telefonját sosem hagyja ott előttem, amikor régen simán letette. Furán viselkedik, sokszor csak bambul ki a fejéből, ha rákérdezek mit néz, úgy tér észhez hirtelen.. Szexet se akarja már olyan intenzíven, régen ő volt az aki nyomult, most meg nekem kell ráerőszakolnom magam.
Viszont egyébként úgy viselkedik velem mint rég, ugyanúgy megcsókol, megölel, szervez velem programokat, sőt még a kedvembe is próbál járni, néha meglepődök, hogy mi lett vele.
Nem tudom, hogy csak én vagyok így kiéleződve vagy tényleg lehet valami a háttérben??
Hogy lehetne a végére járni?
Akinek szeretőt tartott a férje és lebukott az hogy bukott le és mennyi idő után?
Annyira fura megérzésem van, de minden kint létét olyan gondosan próbál lefedni...
3-as először tanuld meg helyesen leírni...
Nekem ismerősöm bukott le, meglátták a városban az új asszonnyal. Előtte volt h egész nap nem vette fel a telefont, mikor otthon volt azt mondta,hogy a haverjánál volt, és le volt némítva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!