Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi lesz, ha a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz, ha a párom nem engedi elvetetni a gyereket? Titkoljam el az abortuszt?

Figyelt kérdés

22 éve vagyunk házasok, három gyerekünk van. Tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok, de anyagi okok miatt nem vállalhatom a gyereket. Sajnos meghalt anyukám és a temetésre kölcsön kellett kérjek amit tíz hónap alatt meg kell adnom így nem eshetek ki a munkából.

Párom olyan családból származik ahol elítélik az abortuszt ezért nem menne bele abba, hogy elvetessem a babát.

Ti mit tennétek? Elmondanátok neki?

Én 41 ő 43

2014. febr. 22. 21:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
45%

# 46/49

Nem a nőről szól az abortusz hanem a magzatról,ami nem a nőé hanem kettőjüké.

2014. febr. 23. 09:48
 52/67 anonim ***** válasza:
82%
49-es árad belőled az értelem... És az ilyen szül. csak gratulálni tudok
2014. febr. 23. 09:57
 53/67 anonim ***** válasza:
61%
Úgy beszélnek itt az abortuszról, mintha akármelyiküknek is lett volna. Vicc. Véleményt nyilvánít valamiről, amit nem is ismer. Mint amikor egy szűzlány szónokol a szexről. Nekem volt anno abortuszom, és nem bántam meg. Pedig a háttér is megfelelő volt, egyszerűen nem akartam gyereket. Persze tettem is ellene, de miért is ne csúszott volna be. Hidegen hagy, hogy ezt valaki elítéli. Nevezhetik gyilkosságnak, az sem érdekel. Azóta van két gyerekem, tisztességesen felneveltem őket. Az én korosztályom soha nem siránkozott az abortusz miatt, az élet ment tovább. Túl sok idejük van a mai nőknek.
2014. febr. 23. 10:19
 54/67 anonim ***** válasza:
33%

az abortuszt én sem támogatom, mert nagyon komoly lelki sérüléseket tud okozni. viszont ha nincs pénz eggyel több gyerekre, akkor kénytelen vagy alávetni magad a műtétnek.

ülj le a férjeddel és racionális érvekkel magyarázd el neki hogy nem szeretnél nélkülözésben felnevelni még egy gyereket, így kénytelen lesz belenyugodni a döntésedbe.

2014. febr. 23. 10:37
 55/67 anonim ***** válasza:
50%

53/54

Dehogy nem régen is megszólták azokat akik abortuszra mentek.

2014. febr. 23. 10:38
 56/67 anonim ***** válasza:
30%

En azt birom, amikor a marson talalnak egy bakteriumot, es elajul tole a fel vilag, hogy "huuuu, elet van a marson"! Erdekes, azt mar eletnek nevezik, de a magzatot, akinek dobog a szive, azt meg nem. Na mindegy, nem kell ezt is abortusz kerdesse kihegyezni, meg vagdalkozni. Ami gusztustalan, hogy a ferjet okoljatok, meg szidjatok, holott a kerdezonek a vilag minden fogamzasgatloja rendelkezesere allt (kiveve talan a gumit) es megis terhes lett. Az elkotes, a spiral, a tabletta, a pesszarium a NEM mind, eleg biztos modszer. Ezen felul arra sarkalljatok, hogy titkolja el, hogy megoli a ferje gyereket, 22 ev egyuttlet utan. Bizonyara szornyu ember, 22 eve tarsa a kerdezonek, es neveli a 3 gyermeket...

Abberalt egy tarsadalom ez. Kerdezo, vallalj felelosseget a tetteidert, es beszelj a ferjeddel.

2014. febr. 23. 11:51
 57/67 anonim ***** válasza:
37%

És ha fiatal, akkor nem lehet igaza?

Te megvagy huzatva? Bocs, hogy kiábrándítalak, de az, hogy öreg vagy, nem tesz se bölcsebbé, se erkölcsösebbé, se felvilágosultabbá.

Ha igaza van, akkor igenis oktassa ki azokat, akiknek nincs igaza. Te itt "tekintélyre" próbálod alapozni, hogy kinek van igaza, nem a tényekre.

"Inkább az az undorító ,ahogy sok úgynevezett Abortusz ellenes nyilatkozik és vagdalkozik a szavakkal .. !!!"

Szóval szerinted undorító a szólás-szabadság? De neked ugye szabad vagdalkozni a szavakkal? Mint például a privát üzenetben, amit nekem küldtél? Nagyon elmés kis üzenet volt, be is másolom ide.

"Az isten verje meg a fejedet, te abortuszellenes köcsög!"

Huha, nagyon meggyőztél.

Szerintem emberi lényeket gyilkolni undorítóbb, mint harcolni egy olyan ügyért, ami által segíteni lehet másokon, de sajnálom, ha megbántottalak azzal, hogy szeretném ha több embernek lenne jó, mintha kevesebbnek.

2014. febr. 23. 19:52
 58/67 anonim ***** válasza:
25%

Normális védekezésről nem hallottál még kedves kérdező? Vagy köttesd el magad így van, ahogy a többiek is említették. Az a kisgyerek nem tehet arról hogy ilyen marha felelőtlen vagy. Az a pici gyerek a párodhoz is tartozik és joga van tudni!!! Arra is gondolj azért hogy az abortusz után hetekig nem lehet szex. Majd ezt hogyan magyarázod ki? És képes lennél úgy élni mellette hogy elvetteted a kisgyerekét?

Csak azt a kisbabát sajnálom a legjobban.......

2014. febr. 23. 19:58
 59/67 anonim ***** válasza:
26%
Annak a huszonéves egyedülálló anyukának több esze van mint nektek összesen. Igenis követendő példa amit csinál. Azt kéne inkább követni hogy szexelek össze vissza aztán ha baba van akkor jaj nem kell nekem gyerek elvetetem..? Ez nektek a követendő példa? Marha szánalmasnak tartom ezt az egész bagázst. Képesek vagytok egy fejlett pici gyereket megölni akinek a kicsi szíve is dobog már? Aztán meg itt dicsekszel vele hogy nem bántad meg? Milyen "ember" vagy te?
2014. febr. 23. 20:05
 60/67 anonim ***** válasza:
65%

"Igenis követendő példa amit csinál."

Majd kérdezd meg a gyerekét is, amikor nem tud neki mindent megadni, amikor szomorú lesz, hogy az apja már sejtcsomóként sem volt kíváncsi rá, amikor érezni fogja, hogy az anyja csökönyössége miatt ő eleve nem kapta meg az esélyt arra, hogy családba szülessen.

Legyen már követendő példa, persze.....

Kérdező, szerintem is mond el a férjednek, de ne hagyd, hogy megint ő döntsön. Fordítsuk már meg itt, amire annyira apellálnak a megtartás mellett érvelők. Szerintük nem csak a Te döntésed a gyerek.

Na szerintem meg nem csak a férjedé.

2014. febr. 24. 01:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!