Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz, ha a párom nem engedi elvetetni a gyereket? Titkoljam el az abortuszt?
22 éve vagyunk házasok, három gyerekünk van. Tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok, de anyagi okok miatt nem vállalhatom a gyereket. Sajnos meghalt anyukám és a temetésre kölcsön kellett kérjek amit tíz hónap alatt meg kell adnom így nem eshetek ki a munkából.
Párom olyan családból származik ahol elítélik az abortuszt ezért nem menne bele abba, hogy elvetessem a babát.
Ti mit tennétek? Elmondanátok neki?
Én 41 ő 43
Csak azt nem értem kérdező,ha eltitkolnád az abortuszt,akkor honnan szereznél rá pénzt.
A pénzhiány feltünne a férjednek.
Szerintem a pénzhiány lenne a legkevesebb, ami feltűnne a férjnek egy abortusz után...
Bár ha a leírtak alapján komolyan ennyire retardált a kedves férj és a jó szándékú családja, akkor lehet mindent bevenne...
Az utolsó választ tartom a legkorrektebbnek .. ! Tényleg mondd el és hivatkozz a korodra +lehetséges veszélyekre ...
Én megértelek,hogy nem akarod már kihordani ezt a terhességet ..+ azt is ,ha nem csak az anyagiak miatt döntesz így . A férjednek is meg kellene értenie és tiszteletben tartania TE mit szeretnél !
Undorító a válaszolókból áradozó ál-empátia.
"jajj szegény gyerek csak szenvedne, inkább öljük meg"
Hányinger.
Ennyi erővel az összes koldust is megölhetnénk az utcán mikor télen fagyoskodnak.
Ha nem kell a gyerek, add örökbe. Nem, a halál nem jobb mint az állami gondozás, akármennyire is szeretnéd ezt bemesélni magadnak.
Egyrészt a férjednek ugyanannyi joga van a gyerekhez, mint neked, másrészt, ha már a harmadikat se akartad, akkor igenis neked kellett volna tenned a teherbe esés ellen, mivel te voltál az aki nem akarta nyitva tartani az opciót.
Szóval ne legyél gyáva, felelőtlen gyilkos, hanem növessz gerincet és legyél kedves vagy örökbeadni, vagy megbeszélni a férjeddel. Ja, és ha mész abortuszra akkor magadat is abortáltasd el, légy oly kedves.
Pontozz le.
Szerintem a 38 .személyében egy 18-20 éves alig nagykorú személyt tisztelhetünk :D ! Azok szeretnek így okoskodni aztán fogalmuk sincs még a valódi életről . Nehogy már ilyenek oktassanak ki egy 41 éves családanyát ...
Kérdező ,a férjed felé légy őszinte . A titokban tartott abortuszt nem tartom jó ötletnek .. mi van ha esetleg valami történik a kis műtét közben ,vagy utána ? Ismerősöm is terhességmegszakításon esett át az ősszel,aztán pár nap után visszakerült mert rosszul lett,belázasodott stb ,kiderült,hogy nem lett rendesen kitisztítva ,ezért meg kellett ismételni a beavatkozást.+ Utána még kórházban is kellett maradnia pár napig .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!