Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babát várok és szerelmes lettem valakibe, legszívesebben nem választanék volt valaki hasonló helyzetben? (többi lent)
Figyelt kérdés
23 hetes terhes vagyok. Mondhatni most van az az időszak amikor minden rendben van az életemben. Saját lakásba költöztünk, babát várok, páromnak lett végre rendes munkahelye stb...szeretem, imádom eddig azt éreztem ő a mindenem, most viszont azt érzem mást is szeretek. Ezt a férfit már vagy 15 éve ismerem, az egyik legjobb barátom. Jó ideje nem találkoztunk, most viszont azt érzem elkezdett nagyon hiányozni és nem csak barátként kezdtem el gondolni rá:(Még a legelején ez a srác sok évvel ezelőtt próbálkozott nálam, de akkor kinevettem, nem tudtam volna elképzelni semmit vele azon kívül hogy nagyon jó barátom, most viszont...párom sose csaltam meg, nem is tenném de ez az érzés szíven ütött..:(legszívesebben elmennék ehhez a barátomhoz és a nyakába ugranék, vagy elképzelem sokszor milyen lenne ha 3-asban élnénk. Utálom hogy itt nálunk ezek elfogadhatatlan dolgok úgy el tudnám képzelni hogy egy nagy házban élünk mellettem akár 2-3 férfi, de ugyanúgy párom mellett is lehetne másik 1-2 nő:)a gyereknevelés is könnyebb lenne..szerintetek nagyon beteges elgondolás?2014. febr. 22. 20:08
21/28 anonim válasza:
Megygyogyulswz BOB elo a szekrenybol szemet becsukni aztan hajra.
a terhesseg alatti alhasi verboseg erotikus fantaziakat szul
nem kell vele foglalkozni elmulik majd ha nem alszol a bogo ujszulottol es nagy neez hasad cipeled.
Szerintem menj a fenebe dolgozni es ass a kertben tul sok az energiat fantazialgatsz
22/28 anonim válasza:
Valóban beteges elgondolás, és meglehetősen infantilis lélekre vall. Szégyelld magad!
23/28 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen a 7 év alatt, mármint érzelem. Addig tartott míg foglalkoztam a másikkal vagy amíg beszéltünk. Ahogy nem láttam minden nap és megszűntek a beszélgetések eszembe se jutott. Fellángolásnak hívják, becsapja az agyat , ne vedd komolyan, ne beszélj róla és mulaszd el.
24/28 anonim válasza:
Leszavaztátok azt aki megengedné, hogy a férje mással is lefeküdjön, de biztos vagyok benne , hogy az ő férje az egyetlen közületek aki soha nem fog....mi benne az izgalom hisz nem tilos ;) Amelyik meg engedéllyel is megteszi az anélkül is megteszi, mert az érzelem 0 ;)
25/28 anonim válasza:
A középső gyerekünket várva én a nőkre voltam "ráállva". Néztünk az emberrel csajos vagy 1 pasi 2 nővel videókat, jól éreztük magunkat. Megszületett a gyerek, azóta még egy, és én még mindig nem jöttem össze másik nővel és pasival se... Szerintem egy kicsit sok volt a hormonhatás nálam akkoriban :). Nőként pedig az a véleményem, hogy 2 pasi nem férne bele, de nő is csak addig, amìg nem komoly.
26/28 anonim válasza:
"Hallottátok, hogy mondatott a régieknek: Ne törj házasságot! Én pedig mondom nektek, hogy aki bűnös vággyal asszonyra néz, szívében már házasságtörést követ el vele." (Mt 5,27--28)
27/28 anonim válasza:
Te utolsó akkor is pokolra kerülsz mert a sok spermából ami ellövetett miattad mind gyilkosság lett....
28/28 anonim válasza:
szüljél a másiknak is vagy még kettőt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!