Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babát várok és szerelmes lettem valakibe, legszívesebben nem választanék volt valaki hasonló helyzetben? (többi lent)
" Ennyi agyhalott birkát aki itt van."
...és válaszolgatnak egy nagy ri bancnak!!!
Szerintem ez nem beteges elgondolás.
Ott van pl. a "Két pasi meg egy kicsi" című sorozat. Amikor Charli össze költözik Chelsi-vel. Allannal jár piacra, kiállításra stb.. Charlival meg minden mást csinál.
A pároknak nem kell mindenben kiegyezniük. Jó, tudom, hogy ez csak egy sorozat. De a nat geon is volt ilyen a mormonok életéről.
Nem vagyok vallásos, pusztán reálisan nézem a dolgokat.
Szeretem a páromat és úgy tűnik, hogy ő is engem. :-D
De tudom pl. hogy oda van Angelina Joliért. (Akire én abszolút nem hasonlítok.) És van más olyan nő is az életében, akivel jól megértik egymást.
Egy régebbi kérdésben is szó volt már ilyesmiről. Akkor én erre azt írtam, hogy ha a párom kérné, megengedném, hogy mással lefeküdjön. Persze csak miután megbeszéltük. :-)
Az együtt élést viszont már nem pártolnám, nem szeretem magam körül a sok embert.
De veled szerintem most csak a hormonok játszadoznak. Ösztrogén túltengésed lehet és gondolom a párodnak nincs elég ideje rád, ezért szeretet hiányod van, ami felerősített egy régi kedves ember emléke és érzelmesen elgondolkodsz: "Milyen lenne ha?.."
Nézd te is reálisan a dolgokat.
Azt mondtad, minden rendben. Akkor próbáld meg ott megtalálni azt ami hiányzik. Romantikázz a pároddal. Nem kell elrontani azt ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!