Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Babát várok és szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babát várok és szerelmes lettem valakibe, legszívesebben nem választanék volt valaki hasonló helyzetben? (többi lent)

Figyelt kérdés
23 hetes terhes vagyok. Mondhatni most van az az időszak amikor minden rendben van az életemben. Saját lakásba költöztünk, babát várok, páromnak lett végre rendes munkahelye stb...szeretem, imádom eddig azt éreztem ő a mindenem, most viszont azt érzem mást is szeretek. Ezt a férfit már vagy 15 éve ismerem, az egyik legjobb barátom. Jó ideje nem találkoztunk, most viszont azt érzem elkezdett nagyon hiányozni és nem csak barátként kezdtem el gondolni rá:(Még a legelején ez a srác sok évvel ezelőtt próbálkozott nálam, de akkor kinevettem, nem tudtam volna elképzelni semmit vele azon kívül hogy nagyon jó barátom, most viszont...párom sose csaltam meg, nem is tenném de ez az érzés szíven ütött..:(legszívesebben elmennék ehhez a barátomhoz és a nyakába ugranék, vagy elképzelem sokszor milyen lenne ha 3-asban élnénk. Utálom hogy itt nálunk ezek elfogadhatatlan dolgok úgy el tudnám képzelni hogy egy nagy házban élünk mellettem akár 2-3 férfi, de ugyanúgy párom mellett is lehetne másik 1-2 nő:)a gyereknevelés is könnyebb lenne..szerintetek nagyon beteges elgondolás?
2014. febr. 22. 20:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
A leendő babád és a már meglévő gyermeked érdekében tedd túl magad ezen, ők a legfontosabbak, hogy ne sérüljenek meg lelkileg. Velem is szokott ilyen lenni, hogy valakire sokat gondolok, vele álmodok, de nem szabad egy ilyenért felrúgnod az életedet.
2014. febr. 22. 21:28
 12/28 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet 1oo %-ban egyik vallással sem úgyhogy nem csatlakoznék egy valláshoz sem, de köszi a tippet:). Amúgy nem hülyeség, kíváncsi lennék egy szakember mit mondana az ilyen fajta dolgaimra.
2014. febr. 22. 21:29
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
de megd ugnalak 23 hetes terhesen :D
2014. febr. 22. 21:36
 14/28 anonim ***** válasza:
86%
Én szakember vagyok ezen a területen, és azt mondom, hogy nem telik le a terhességed, és te már más pasival is fogsz dugni. És meg is magyarázod. Te ilyen vagy.
2014. febr. 22. 21:44
 15/28 anonim ***** válasza:
70%
Hát te hülye vagy...
2014. febr. 22. 21:58
 16/28 A kérdező kommentje:
Jó kis szakember lehetsz, ha ennyi infoból ilyen diagnózist állítasz fel nagyon ügyes vagy, ha ilyen szakemberek vannak lehet inkább el se megyek :D régebben is voltak ilyen gondolataim mégsem dugtam összevissza senkivel. Sehol nem írtam dugásról szerintem ezek a gondolataim nem feltétlen testiségről szólnak, erre mondják rossz az aki rosszra gondol. Én csak annyit írtam, hogy azt érzem szerelmes vagyok és hogy el tudnám képzelni, hogy a család mint fogalom nem egy nő és egy férfi hanem akár egy nagyobb családi közösségről szóljon mind érzelmi alapon, mind pedig gazdaságilag. Úgy gondolom könnyebb lenne egy családnak úgy ha lenne 2-3 "kenyér kereső", míg mondjuk 2-3 nő akik ugyanúgy szeretetben élnek együtt segítik és támogatják egymást akár gyermeknevelésről van szó. De dugást nem írtam.. :)
2014. febr. 22. 22:00
 17/28 anonim ***** válasza:
62%
Ne vegyétek már ilyen komolyan ennek a hülyegyereknek a kamu kérdéseit. Csak direkt szórakozik, nincsenek barátai ezért otthon döglik szombat este és ilyen ordenáré butaságokkal igyekszik felcseszni a családanyák agyát. Magányos szegényke.
2014. febr. 22. 22:02
 18/28 A kérdező kommentje:
Neked is tartalmas életed lehet ha szombat este más dolgod sincs, mint egy ilyen "hülye gyerek" kérdéseire válaszolni. :D Tanuljatok meg szöveget értelmezni "volt valaki hasonló helyzetben?" nem értem azokat az embereket akiknek jobb dolguk sincs mint értelmetlen válaszokat irkálni olyan témához amihez közük sincs. Nem minősítem én sem mások kérdéseit, ha úgy gondolom értelmes választ tudok adni ami hasznára válhat az illetőnek akkor reagálok rá, ha nem akkor továbblépek és rá se kattintok a kérdésre. Ennyi agyhalott birkát aki itt van... :D
2014. febr. 22. 22:13
 19/28 anonim ***** válasza:
49%

" Ennyi agyhalott birkát aki itt van."

...és válaszolgatnak egy nagy ri bancnak!!!

2014. febr. 22. 22:45
 20/28 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem ez nem beteges elgondolás.

Ott van pl. a "Két pasi meg egy kicsi" című sorozat. Amikor Charli össze költözik Chelsi-vel. Allannal jár piacra, kiállításra stb.. Charlival meg minden mást csinál.

A pároknak nem kell mindenben kiegyezniük. Jó, tudom, hogy ez csak egy sorozat. De a nat geon is volt ilyen a mormonok életéről.

Nem vagyok vallásos, pusztán reálisan nézem a dolgokat.

Szeretem a páromat és úgy tűnik, hogy ő is engem. :-D

De tudom pl. hogy oda van Angelina Joliért. (Akire én abszolút nem hasonlítok.) És van más olyan nő is az életében, akivel jól megértik egymást.

Egy régebbi kérdésben is szó volt már ilyesmiről. Akkor én erre azt írtam, hogy ha a párom kérné, megengedném, hogy mással lefeküdjön. Persze csak miután megbeszéltük. :-)

Az együtt élést viszont már nem pártolnám, nem szeretem magam körül a sok embert.

De veled szerintem most csak a hormonok játszadoznak. Ösztrogén túltengésed lehet és gondolom a párodnak nincs elég ideje rád, ezért szeretet hiányod van, ami felerősített egy régi kedves ember emléke és érzelmesen elgondolkodsz: "Milyen lenne ha?.."

Nézd te is reálisan a dolgokat.

Azt mondtad, minden rendben. Akkor próbáld meg ott megtalálni azt ami hiányzik. Romantikázz a pároddal. Nem kell elrontani azt ami van.

2014. febr. 22. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!