Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindkettőnknek bekell menni a hivatalba mikor házasságkötésre jelentkezünk? örülünk ha az esküvőre elszabadul a párom a munkahelyéről.
Igen.
Ugyanis mindkettőtöknek ott kell lenni, mikor bejelentitek a szándékot, hogy házasodni szeretnétek és erről készül egy papír is az adataitokkal, így mindkettőtök részéről a személyes okmányoknak is ott kell lenni nálatok és azt a bizonyos papírt mindkettőtöknek alá is kell írnia.
na,köszönöm a kedves hangvételű válaszokat,nekem nem olyan egyértelmű,hogy miért kellünk mindketten,az esküvőn nyilván ott lenne.
Amúgy mi a helyzet,ha külföldön dolgozik?szerintem azért van erre megoldás,nem?
Igazából a házasságkötés a bejelentkezéskor rögzített házasságkötési szándék megerősítése.
Most veszik fel az adatokat, leegyeztettek mindent, aztán az esküvő már csak egy ünnepélyes alkalom.
1.
2.
7.válaszolóknak köszönöm
Köszönöm én a többieknek is, csak miért kell így...?
ahogy megirták,azért mert ott azzal bizonyitja apárod h önszántábol akar téged elvenni.
Ott a személyes adatokat a személyes papirokkal ellenőrzik.
gondolom esküvőig hazajön a párod,akkor beballagtok a hivatalba,ez egy 10 perces procedura,utána már elég csak ha te mész mikor pontositotok,aztán az esküvőn mindketten....
Személyesen kell nyilatkozni, hogy nincs olyan körülmény, ami akadályozná a házasságkötést. Alá is kell írni.
A stílustól függetlenül... nézd, van fontossági sorrend az életben. Ez nem "elszabadulás" kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!