Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan vigasztalhatnám meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vigasztalhatnám meg páromat miután kinevettem?

Figyelt kérdés

Férjem és köztem 12 év korkülönbség van. Tegnap voltunk egy hivatalban és ott megkérdezte valaki tőle, hogy hány éves és hány év van köztünk. Párom meg mondja, hogy o 32 éves és 10 év van köztünk. Akkor ott nem akartam lejáratni, viszont itthon viccesen mondtam neki, hogy ennyire ne szégyellje a korát. Nem értette mire gondolok. Kérdezem tőle, hogy hány éves? Erre válaszolja, hogy 32 múlt. Mondom neki, hogy már 33, sőt 34 is elmúlt. Ekkor azt mondta, hogy én rosszul tudom. Mondom számolj már utána. Elkezdte számolni a születési dátumából. Aztán még egyszer és még egyszer. Miután háromszor is 34 jött ki én már nem bírtam magamba fojtani és kinevettem. Nem gondoltam, hogy neki ez ennyire fájdalmas dolog. Azóta állandóan a haját maratja ősz hajszálak után kutatva, plusz egész nap ezt hallom: "a kezem kezd olyan lenni mint egy öregemberé", "az ujjaim kezdenek bebarnulni", meg hasonló apróságokat. Én meg nem tudom mit mondhatnék neki, mikor látom, hogy ennyire zavarja.

Egyébként sosem zavart a kora és ezt mondtam is neki, meg próbáltam volna, hogy ne érezze rosszul magát, de nem sikerül.

2014. jan. 30. 22:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Most azt akarja elérni hogy babusgasd kicsit és biztosítd arról hogy szereted. Szerintem ezt kell megadnod neki, mert kicsit kínos neki :)
2014. jan. 30. 23:10
 12/14 anonim ***** válasza:
12%

Azt még csak el tudom képzeni, hogy a saját korát nem tudja - habár ez is furcsa.

De nekem az még furcsább, hogy nem tudja, hány év van köztetek - ezt a saját korától függetlenül is kellene tudni, mert ez kezdettöl így van.

2014. jan. 31. 09:33
 13/14 anonim ***** válasza:
ismerős :D szerintem hagyd a témát, szeretgesd meg, el fogja felejteni
2014. jan. 31. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Milyen hivatalban tesznek fel ilyen kérdéseket?
2014. jan. 31. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!