Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti eszrevettetek olyat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti eszrevettetek olyat, hogyha tobb hazaspar van jelen egy hussutesen, bulin, akkor a nok elkezdenek egymassal versenyezni, hogy kinek van "kedvesebb" ferje?

Figyelt kérdés

(Ami ugye ferj szempontbol azt jelenti, hogy kinek papucs a ferje.) Tapasztaltatok ilyet? Es ha igen, akkor mi ennek a pszichologiaja? Tehat miert jo ez a felesegeknek? Ez hierarchia mutatasa?

"Dragam, hozz egy uditot!"

"Kincsem! Kimennel bemelegiteni az autot!"

stb...

#férj #buli #női hierarchia
2014. jan. 27. 08:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"a nok elkezdenek egymassal versenyezni, hogy kinek van "kedvesebb" ferje?

(Ami ugye ferj szempontbol azt jelenti, hogy kinek papucs a ferje.)"

Nem akarlak megsérteni, hogy hogy lehet ekkora hülleséget írni? :D Nem is kommentálom.

A kérdésre: a mi társaságunk házaspárokból áll már egy jó pár éve és még soha nem volt ilyen téma. Mi inkább olyan sztorikat mesélünk egymásnak, amiken jókat lehet röhögni. :)

2014. jan. 27. 13:33
 12/14 anonim ***** válasza:
NEm, nem tűnt fel. Nem csinálunk ilyet, és a környezetemben sem tűnt még fel.
2014. jan. 27. 14:51
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

""a nok elkezdenek egymassal versenyezni, hogy kinek van "kedvesebb" ferje?

(Ami ugye ferj szempontbol azt jelenti, hogy kinek papucs a ferje.)"

Nem akarlak megsérteni, hogy hogy lehet ekkora hülleséget írni? :D Nem is kommentálom.

A kérdésre: a mi társaságunk házaspárokból áll már egy jó pár éve és még soha nem volt ilyen téma. Mi inkább olyan sztorikat mesélünk egymásnak, amiken jókat lehet röhögni. :)"

Én kommentálom ha nem baj. :)

Szóval azért, mert valaki férje/párja/szeretője kedvesen viselkedik a nőjével, ne adj isten segít neki dolgokban, akkor az már papucs? :D

Annyira bírom, hogy megkértem a párom, aki a másik szobából jött át hozzám, hogy hozzon már egy pohár kólát, hozott, erre hozzám fordult nővérem, hogy mekkora papucs.... Amellett, hogy imádom a tesóm, majdnem pofán vertem.

2014. jan. 27. 16:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez már régi, de egy gondolat.

Nem érzem, hogy a kedvesség ekvivalens lenne a papucssággal.

Ha megy is ez a játék egyes körökben én inkább érzem azt, hogy a nők ezzel csak azt akarják bizonyítani egymásnak, hogy a párjuk mellett mennyire jó dolguk van, mennyire kedves és törődő, hogy nem kell kétszer kérni valamit, mert figyelnek egymásra. Mennyire fogott ki egy férfi főnyereményt aki partner és segítőkész. De azt hiszem, hogy ezt a "játékot" férfiak is játsszáka feleségükkel. Egyáltalán nem papucsság.

2017. nov. 22. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!