Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek van bármiféle titkolniv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van bármiféle titkolnivalótok a párotok előtt?

Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 22:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Rólam szinte mindent tud. A családomról nem teljesen. Eléggé nyomja a lelkem, úgyhogy sokat gondolkodom rajta, hogy talán megkönnyebbülnék, ha elmondanám neki, de nem akarom, hogy emiatt másként nézzen a szüleimre, testvéremre.
2014. jan. 25. 23:48
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Konkrétan nem titkolom, de amíg nem kerül szóba, és nincs jelentőssége, addig nem is beszélek róla. Volt egy abortuszom 18 évesen. Az akkori párom nyilván tudta, az utána következő néhány nem, mert nem voltak komolyak, és nem mondom el csak úgy, ha nincs értelme. Utánuk volt egy komolyabb kapcsolatom, neki elmondtam. Legközelebb valószínűnek annak fogom, akivel gyereket tervezek, de valószínűleg csak akkor, ha szóba kerül. Igazából nem látom jelentőségét a dolognak, pláne nem annyira, hogy az első randin ezzel nyissak. Szóval ez nem is annyira titkolni való, szégyellni egyáltalán nem szégyellem, de nem is kötöm az orrára fűnek-fának.
2014. jan. 26. 00:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jellegű eltitkolni valóm nincs,ami miatt kenyértörésre kerülne köztünk a sor ! Csak egyszerűen nem mondom el ,hogy ténylegesen hány forintot hagytam a fogorvosnál ,amikor pár hónappal ezelőtt a fogaimat rendbe rakattam . (annak az összegnek a feléről tud )
2014. jan. 26. 06:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Nincs.
2014. jan. 26. 08:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Van, de az másnak a titka, amit azzal bízott rám, hogy ne mondjam el senkinek. De nekem magamra vonatkozóan nincsenek titkaim előtte.
2014. jan. 26. 10:08
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Beleszerettem egy lány barátomba. Ezt igyekszem lelplezni a feleségem előtt.
2014. jan. 26. 10:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Nincs.
2014. jan. 26. 13:49
 18/19 anonim ***** válasza:
29%
Azt hogy a barátnői bugyijait szoktam szagolgatni, illetve a megcsalásokat.
2014. jan. 26. 21:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Most miért lettem lepontozva? A kérdés pontosan erre vonatkozott, tehát az én válaszom a helyes, és azokat kéne lepontozni akik azt írják hogy nincs. Mert a kérdés nem hozzájuk irányult, hanem azok felé akiknek van. És a titkolni valókat éppen azért titkolják, mert nem szép dolgok. Komolyan mondom nem értem miért kell lepontozni valakit, aki a kérdésre válaszol..
2014. jan. 27. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!