Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érdekházasság előtt állok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekházasság előtt állok?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, egy pénzintézetben dolgozom, ott ismerkedtem meg jövendő párommal. 43 éves gazdag vállalkozó, most már a pénzügyletei intézésénél több van közöttünk.Gyűrűs menyasszonyként elhagytak, nem tudom emiatt a kudarc miatt menekültem-e ebbe a kapcsolatba,vagy a gondtalan jólét távlata vonz, hogy soha semmiért nem kell hogy fájjon a fejem. Szeretetre méltó, kedves, figyelmes, szeretem, persze nem szerelemmel. Illetve nem is tudom mi a szerelem. Érzem, hogy van itt ellentmondás, régebben azt is egy k...-nak tartottam, aki egy jó házasság reményében házasodik, most én is így vélem magam. Kedvelem ezt az embert. Húsvétkor házasodunk.

2014. jan. 24. 20:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
14%

Szerelem biológiailag csak kb. az első évben "termelődik" a többiek csak túl sok hamupipőkét néztek és kőkeményen hisznek valamiben , mint régen abban hogy a Föld lapos.

A házasság lehet nem lesz az igazi, de mivel látod hogy a szerelemből indult házassági szándék is fuccsba mehet (mivel írtad hogy gyűrűvel a kezeden dobtak ki) így ez házasság alatt is bármikor megtörténhet.

Minden házasság halálra van ítélve mivel senki nem lát a jövőbe és nem jós, maximum rácáfolni lehet, néha.

Lelked rajta mit döntesz, hozzámész, megismered a nagy őt max elválsz addig legalább a pénz miatt nem aggódsz.

2014. jan. 24. 21:31
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
Egy év múlva jön a kérdés, hogy megcsalhatod-e a férjed.
2014. jan. 24. 21:33
 13/24 anonim válasza:
17%
A válaszom: igen.
2014. jan. 24. 21:35
 14/24 anonim ***** válasza:
18%

"24 éves vagyok, egy pénzintézetben dolgozom, ott ismerkedtem meg jövendő párommal. 43 éves gazdag vállalkozó"

Vagyis a bankfiókban ahol dolgozol, a titkos adatokból kimazsoláztad a tehetős ügyfeleket,

majd ezek közül kiválasztottad, hogy melyikre hajtsál rá!

...és mi van a banktitokkal??

Nem szép dolog visszaélni vele és saját célokra felhasználni az ügyfelek személyes adatait!!

2014. jan. 24. 21:59
 15/24 anonim ***** válasza:
47%

én is szerelem nélkül házasodtam. szeretet, tisztelet, bizalom, türelem, törödés, egy hullámhossz..ezek voltak meg, és a mai napig tartanak.

sajnos a szerelemmel nem lehet tul messzira jutni...1-2 év alatt elmulik, utána az ember vágyodik más iránt..remegés, lángolás, ami ideig oráig tart, felmemészti az embert és a párját is. egy tartos szeretet az, ami müködhet.

2014. jan. 24. 22:01
 16/24 anonim ***** válasza:
59%

" Szerelem biológiailag csak kb. az első évben "termelődik""

Látom te is csak a feminát meg a hasonló oldalakat bújod. Biológiailag a "szerelem" egy összetett érzés, ami 7-8 hormonális, idegi és agyi tényezőnek köszönhető. Nem egy dologra fogható. És nem mellékes, hogy egy életen át fenntartható, odafigyeléssel.

A kérdésre válaszolva: magad is tudod, hogy ez érdekházasság, és nem szabadna belemenni. Az, hogy kedveled nem elég. Ennyi erővel bármelyik ismerősödhöz, barátodhoz hozzámehetnél.

2014. jan. 24. 22:15
 17/24 anonim ***** válasza:
15%
Feminát életemben nem olvastam ezt buktad és odafigyeléssel hormonális szint nem tartható fent, csak mesterségesen ....
2014. jan. 24. 22:26
 18/24 anonim ***** válasza:
67%

Először is olvasd el, amit írtam. NEM CSAK hormonális tényezőkről beszélünk.

De egyébként az érvelésed helytelen, ugyanis több hormon termelődése is fenntartható "odafigyeléssel", azaz pl. közös programokkal, törődéssel, változatossággal, izgalommal, jó szexuális élettel (magyarán rendszeres orgazmussal). Pl. a vazopresszin, oxitocintermelődést elősegítik, megnövelik ezek a tényezők. Azt meg gondolom még a feminán is odahazudták, hogy az oxitocin a felelős :)

2014. jan. 24. 22:32
 19/24 anonim ***** válasza:
79%

Házasság előtt állsz, idáig biztos.

Én azon gondolkodtam el, hogy

" Illetve nem is tudom mi a szerelem."

Akkor az előző pasi esete? Akkor is inkább csak férjez akartál menni?

2014. jan. 24. 23:35
 20/24 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is volt hasonló kapcsolatom. Nagyon szeretem a mai napig, mint barátomat, és mint embert. De mint férfi nem vonz. Ezért is szakítottam vele.

A kérdés az, hogy vágysz-e arra hogy megöleljen, hogy hozzá bújj... érted ugye. Ha ez nem vonz, akkor nem szabad belemenni, mert egy idő után nagy teher lesz.

Ha felnézel rá, jó a közelében lenni, ha nincs olyan tulajdonsága amitől a falra mászol (mondjuk pl hogy eszi a húslevest, vagy hogy ejti a r betűt, vagy bármi más) akkor meg lehet próbálni.

A szerelem nálam is volt hogy hosszam idő múlva alakult ki, de az is csak akkor tud kialakulni, ha alapvetően kedveled a pasast, ha már most látsz benne valami vonzót.

Emellett nem árt megnézni, hogy van-e gyereke, milyen velük a viszonya, és a volt feleséggel hogyan állnak. 24 évesen még nem szabad ilyen problémába belefutni.

Ha úgy érzed, hogy a pasi, aki elhagyott (feltételezem nem olyan régen) még a fejedben jár, az nem baj. El fogod felejteni. De siettetni nem szabad.

ha nem vagy biztos az érzéseidben, nyugodtan mondd meg a pasinak. Már elég tapasztalt, nem fog elmenekülni :) Értékelni fogja hogy őszinte vagy, és ki fogja várni amíg belé szeretsz :)

35/N

2014. jan. 25. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!