Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mi lesz ebbol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lesz ebbol? Tobbi lent

Figyelt kérdés
a férjem es én külön költöztünk a fiúnk születése után, 2 héttel es azóta a szüleimnél lakunk a fiammal. A férjem egyik szavában azt mondja hogy nem tud nélkülünk meglenni a másik szavában, meg mást mond, egyszer szeretné hogy haza menjünk utána, nem. Nem tudok rajta eligazodni nem tudom mit tehetnék, kezdjek új életet vagy várjam meg hogy mi lesz az egészből. Jó lenne ha olyan is írna aki volt már hasonló helyzetben.
2014. jan. 22. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Mióta ismered, mennyit jártatok, laktatok együtt, és hogyan viselkedett ez alatt?

a gyerekszületéssel változott ez meg?

2014. jan. 22. 18:14
 2/9 A kérdező kommentje:
3 éve ismerem 2 évet laktunk, együtt és most lesz 1 éve hogy külön élün, az előtt sosem volt ilyen, csak mióta megszületett a gyerekünk de, neki van mástol is egy 6 éves fia tanácstalan vagyok , nem tudom mi lenne a helyes, a fiamat is néznem kell úgyhogy ezért kérek tanácsot
2014. jan. 22. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért gondolom mielõtt uj életet kezdenél el kellene válnotok.Vagy az már meg volt?Mennyi ideje vagytok külön, hány éves házasok vagytok stb.?
2014. jan. 22. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez kötelékfóbia, csak akkor javul, ha felismeri, hogy ez egy fóbia.
2014. jan. 22. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor elvált a férjed, ha már igy sem tud dönteni, hogy kelletek-e neki vagy sem, akkor kezd ujra az életed, mert nem sok hasznod lesz belõle.
2014. jan. 22. 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:
1 év külön élés már elég sok, én úgy gondolom, semmiképpen ne várj már. Vagy válj el, vagy beszéld meg vele, hogy haza akartok menni. H a benne van, próbáljátok meg, ha nemet mond, akkor tiszta sor. Sajnos az újrakezdéshez már elég sok idő telt el :(
2014. jan. 22. 19:07
 7/9 A kérdező kommentje:
én is így gondolom, csak én úgy gondoltam hátha változik, hátha valami más lesz még nem váltunk el, de erősen gondolkozom rajta. Csak szerettem volna ha az apja mellett nő fel a fiam én azt nehezen viselném ha a fiam sír az apja után ha megy haza vagy ha mondja hogy hiányzik az apja persze ha abban a korban lesz. Nem szeretném a fiamat kitenni ennek. Ezért is hezitálok
2014. jan. 22. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
3 éve ismered, ebből 2 évet voltatok egyet, 1-et meg külön, és 1 év után sikerült felcsináltatnod magadat "véletlen" feltételezem. Hát ez nem jött be, nem tudtad megfogni.
2014. jan. 22. 21:46
 9/9 A kérdező kommentje:
kedves utólsó a felcsináltatnod magad nem éppen így volt nem különélés közben lett a gyerek mi megbeszéltük hogy igen mi akarjuk ezt a gyereket és nem megfogni akartam vele egy férfit nem lehet ha van gyerek ha nincs az olyan undorító beszólás mint a tied kicsit túlzás sajnállak hogy ilyen ember vagy hogy más bajáról így írsz én tanácsot kértem nem kritikát és olvasd el rendesen mit írtam
2014. jan. 24. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!