Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 48 éves férjem teljesen facebook függő lett, mit tegyek?
#8 25 voltam, amikor megtaláltam a feleségemet....egy 36 éves "öregasszonyt"
Minden porcikáját imádom.
Mindenét, ami többek között a 3 éves kisfiamnak is életet adott...
10-es!
Hiába találok ki programokat,mert ott is a facebookot nyomkodja,bárhová megyünk.Ha itthon filmet nézünk akkor is,ha beülünk valahová akkor is,max fél órát bír ki!Még a szenteste is végig a mobilt nyomkodta,mert azonnal kellemes ünnepeket kellett kivánni mindnenkinek!Pedig direkt megkértem,hogy legalább akkor ne:(
A munkahelyén is látom,hogy amit van egy szabad perce rögtön ott lóg!
Én is fenn vagyok,de naponta 2-3x ránézek kb 10 percre és kész...Nagyritkán chatelek hosszabban valakivel...
Az,hogy ez nekem miért nem jó az egyértelmű,de fogalmam sincs azt,hogy tudnám neki megmagyarázni,hogy ez neki se jó...
Sokan azt mondják,hogy örüljek,hogy nem kocsmába jár,de inkább menne le egy héten 2x sörözni a haverjaival,a másik 5 este meg foglakozna velem...Arról nem is beszélve,hogy az igazi haverok még estleg segíteni is tudnak,ha kell valami,de aligha hiszem,hogy egy kolumbiai csaj majd idejön kalákában kifesteni a konyhát...:D
Ha Ő nem ismeri fel, hogy ez függőség, ami a kapcsolatotok rovására is megy, és nem akar rajta magától változtatni, akkor szerintem Neked nem sok mozgástered van, hacsak nem akarsz valamifajta zsarolásos játszámákhoz folyamodni (amit én sem tennék).
Nem könnyű ebbe a helyzetbe beleképzelni magamat, de én valószínűleg elkezdenék magamnak estére különféle programokat szervezni (bármi, amit amúgy is szívesen csinálnék - mindegy, hogy tánctanfolyam, nyelvtanfolyam, salsa klub, valamilyen kreatív hobbi foglalkozás, mozi stb., (feltéve persze, ha olyan helyen élnék, ahol erre van lehetőség), meg rendszeresen szerveznék valami programot barátokkal, barátnőkkel, a lényeg, hogy kimozdulnék otthonról, hogy jól érezzem magamat, és ne azon rágódjak, hogy este hány óráig kukorékol a férjem, meg mit csinál a honolului "ismerőseivel".
Egy darabig nem tennék szemrehányást sem azért, hogy mennyit lóg a Facebook-on. Azt éreztetném Vele, hogy ha Neki gyakorlatilag már nincs ideje és kedve velem foglalkozni, beszélgetni, közös programokat szervezni stb., akkor én nem fogok otthon besavanyodni, meg az ágyban fekve arra várni, hátha Ő odabújik mellém.
(Amúgy egy idő után már nyilván nem is vágynék rá, nem is tudnék örülni neki, ha azt érezném, hogy amikor velem van, az az Ő részéről egyfajta áldozat, miközben szíve szerint inkább a neten lógna.)
Adnék magunknak egy pár hónapot, és megnézném, változik-e a helyzet. A labda az ő térfelén lenne, én meg megnézném, mit kezd vele.
Ha továbbra is maradna minden ugyanígy, akkor meg néhány hónap után feltenném magamnak a kérdést, hogy el tudom-e képzelni, hogy így élem le Vele (mellette) a hátralévő életemet, vagy új életet kezdünk külön-külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!