Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anya is fizethet gyerektartást?
Figyelt kérdés
Egyik barátom felesége meglépett... úgyszolván elege lett e gürizésből, és a gyerekkel kapcsolatos dolgokból. Ő új életet kezd meg élnie kell, kis bulika stb... a barátom még nincs harminc, az anyuka meg 2 hetente egyszer hazaverődik... szerencsére a srác szülei segítenek... a nőnek van munkája talán...2014. jan. 15. 15:37
2/12 anonim válasza:
Terméseztessen igen,az nem lehetőség hanem kötelező.
3/12 A kérdező kommentje:
én is így tudtam... mondtam a barátomnak említse meg a "párjának"... mondta neki, az meg körberöhögte.
2014. jan. 15. 15:42
5/12 anonim válasza:
Persze,ha az anya,ha az apa lép le gondoskodnia "kell" e gyerekről,és gyerek tartást fizetni!
6/12 anonim válasza:
Persze... A gyerektartás fizetése nem az apák "kiváltsqga" hanem annak a szülőnek fizetik, akinél a gyerekek vannak, értelemszerüen a másik szülő..
Ugyanolyan jogok és kötelességek illetik nemtől függetlenül szülőket..
7/12 anonim válasza:
Igen, kell neki ha nem neveli...
8/12 A kérdező kommentje:
Még egyenlőre nincs folyamatban, mivel a srác még próbálna menteni... de én is azt mondtam neki inkább fojtasd tovább egyedül, a gyerek meg kibírja az anyja nélkül: főleg "ilyen" nélkül. Azt lehet kezdeményezni hogy az anya egyáltalán ne láthassa a gyereket... mert szerintem indokolt..
2014. jan. 15. 15:46
9/12 anonim válasza:
A láthatás törvényi jog. Azt csak akkor fogja elveszíteni ha lemond a gyerekről.
Körberöhögni lehet, majd a bíróságon is röhöghet.
10/12 A kérdező kommentje:
mondjuk nem minden a pénz, mert barátom jól keres. Szóval anyagi problémák nincsenek... csak az emberben legalább egy kis elégtétel, ha mást nem majd számlára rakja a pénzt a gyereknek. Ha 18 lesz legalább lesz egy kis alapja.
De basszus ez így nagyon gáz... mert a srác is jó családból való, a nő sem "olyan", erre tessék... begőzölt és csapot papot otthagyott.
2014. jan. 15. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!