Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszert talált a férjem kabát zsebében. Van valakije?
Kérdezd meg, ennél jobbat nem tehetsz.
Hogy a válasznak mennyire örülsz majd...
Ha 25 éves házasok vagytok, és óvszert tart szükségesnek, akkor, ha meg is csalt, nem lehet valami komoly kapcsolat.
Nem tudom ezen mit kell rágódni, hogy vajon tényleg megcsalt-e. Akkor mikor megtaláltad a zsebében az óvszert (nyilván otthon volt a férjed, ha a kabátja otthon volt,t akkor kellet volna oda állni elé hogy mégis "miez". 25 éve vagytok házasok. Tulajdonképpen ennyi idő után már csak ismered a férjed mimikáit, hogy például mikor hazudik, mikor mondd igazat.
Ha kérdőre vonod, és hezitál a válasszal (akár csak pár másodpercet is), vagy akadozva elkezd beszélni, a lényeg hogy zavarba jön miatta, vagy éppen az a legnagyobb baja hogy kutakodtál a zsebben; akkor szinte egyértelmű hogy hazudik. Ha viszont azonnal, hezitálás nélkül tiszta választ kapsz akkor megkapod a választ.
(ez csak egy általánosság, vannak emberek akik úgy hazudnak mint a vízfolyás, azonnal tudnak improvizálni)
Én biztos hogy rákérdeznék a lehető leghamarabb, fölösleges napokig rágódni rajta. Ha megcsal azt is jobb előbb tudni, ha nem akkor meg fölösleges volt a napokig tartó idegeskedés.
Szerintem egyértelmű a megcsalás, mert nem hiszem hogy ennyi idős házasságban óvszerrel védekeztek. Ha alkalmat adsz neki akkor csak magyarázkodni fog, és még a végén bead valami kamu szöveget, és te meg hiszel neki....na én ezt nem tenném.
Közölném vele hogy elválok. Ha van pofája megkérdezni miért, akkor odadobom neki az óvszert amire ez kell.
Engem hidegen hagyna a magyarázkodás. Nem hallgatnám meg.
27/N
Én csak úgy mellékesen megemlíteném neki, az esti szex előtt hogy bocs édes, ma nem szexelünk, mert valami nemi bajt fedezett fel az orvos, amit lehet hogy elkaptam tőled...
Na, akkor színt fog vallani...
Nálam bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!