Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e értelme két embernek örökre hűséget fogadnia?
Persze hogy van értelme, ha úgy is gondolják, és ismerik saját magukat annyira, hogy tudják, alkalmasak e ennek betartására.
Igen is vannak olyanok akik életük végéig hűségesek egymáshoz, és nem azért, mert annak anyagi vonzata van, vagy félnek kilépni a posvány kapcsolatból. Hanem azért mert szeretik egymást.
És ezt a döntést nem holmi fellángolós rózsaszín felhős idegrohamukban hozták meg, hanem úgy, hogy valódi szerelemmel szerették, szeretik egymást.
Mert én egyébként is úgy vagyok vele, hogy az igazi szerelem sosem múlik el. Csak az ami fellángolás volt.
Nyilván ehhez a hozzánk legmegfelelőbb társat kell megtalálni, ami piszok nehéz, de nem lehetetlen.:)
27N
"Szerintem ideje lenne belátni, hogy az számít kivételesnek ha a házasság után hűséges maradnak egymáshoz."
Ezt te írtad kérdező. Ezek szerintem az nem baj, ha a házasság előtt hűtlenek egymáshoz? Mert akkor mindenki induljon azonnal az anyakönyvvezetőhöz, és már 30 nap után jöhet az örök hűség.
nem a házasságkötés dönti el, hogy valaki hűtlen lesz-e a párjához, hanem a kapcsolat minősége, az pedig független a házasságtól.
Hogy az állatok nem élnek örök hűségben?!
Sorolom:
Fehérfejű rétisas
Vadgerle
Préri pocok
Termesz
Albatrosz
Farkas
Francia császárhal
Hollókeselyű
Hattyú
Gibbon......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!