Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy el fog hagyni a feleségem mit tehetnék, hogy megtartsam?
Figyelt kérdés
a feleségem nagyon kövér volt, lefogyott 40 kilót, bomba nő lett. ezáltal teljesen új személyisége is lett. azelőtt otthon ült, még a boltba sem ment el, most állandóan társaságba jár. itthon sertepeltélt a konyhában, házimunka, most ehelyett a barátok, a bulik. de ha el is megyünk bulizni akkor flörtölget, úgy hogy ott vagyok, akkor mit csinálhat ha nem vagyok ott. tényleg gyönyörű, az utcán mindenki utánafordul. de látom, hogy boldog, ragyog, csak valamiért engem kihagy ebből. szexéhes lett, amit még egyenlőre velem él ki, de félek, hogy el fog hagyni.2014. jan. 2. 10:24
11/14 anonim válasza:
Akkor is bombázó ha levetkőzik?Azért 40kg nyomot hagy,nem is kicsit.Ha el akar hagyni nem tudod vissza tartani.De akkor had menjen.
12/14 A kérdező kommentje:
hát igen úgy is, egészségesen csinálta, mert szép feszes a bőre, néhány csík van de az nem zavaró, meg nem is feltűnő.
2014. jan. 2. 12:46
13/14 anonim válasza:
Hát apám...keress egy rondább és butább nőt, hogy ne legyen kisebbségi komplexusod. Ennyi. SZÁNALMAS.
14/14 anonim válasza:
Valószínűleg ilyen az eredeti személyisége... csak a kövérsége miatt meghúzta magát. Most hogy már megvan a külseje is a személyiséghez, nem rejtőzködik.
Akinek egyébként normális a személyisége nem fog megváltozni csak azért, mert kövérségből lefogy.
Tudom, mert én is lefogytam már sokat, mégis ugyanolyan maradtam. Nem lettem beképzelt, sem önimádó, nem flörtölök más pasikkal mert előtte sem voltam ilyen. És attól, hogy másképp nézek ki, még nem kell más pasi a férjemen kívül.
A te feleséged alapból ilyen volt valószínűleg.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!