Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi történt tegnap de a feleségem elhagyott. Vagyis hagyott egy üzenetet de nem jelentkezett egész nap. Azt írta, hogy gondolkozzak el a dolgokon. Nem tudom mire gondol. Mit csináljak? Nem is tudom hol keressem.
Figyelt kérdés
Tegnap együtt mentünk szilveszterezni meg jöttek még a barátaink is. Sokan voltunk de folyamatosan bomlott a társaság. Nagyon berúgtam de nagyjából emlékszem az éjfélre és akkor még velem volt meg csókolóztunk meg minden jó volt, elmentünk egy ismerősünkhöz, ott is sokan voltak és mi még útközben is ittunk, mondjuk ő nem mert babát várunk és az a rész teljesen kiesik nem is tudom hogy jöttem haza. Nem tudom meddig volt velem a feleségem de szerintem ott még ott volt. Amikor felkeltem délután nem találtam sehol, kimentem és hagyott egy üzenetet, hogy nagyon haragszik rám és most hagyjam békén, ne keressem hanem inkább gondolkozzak. Megnéztem és a fontosabb cuccait elvitte. Kerestem a szüleinél, pár barátnőjénél de senki nem mond semmit. Próbáltam hívni, írni neki de nem lehet elérni. Nem tudom mi történt mert nem emlékszem semmire de mások se. Most mit csináljak? Tovább fogom keresni de mi van ha nem találom meg? Előbb utóbb gondolom haza fog jönni legalább a ruhákért vagy szólni fog de aggódom értük meg hát nem is tudom hogy merre van. Hogyan kereshetném meg? :S2014. jan. 1. 20:45
32/42 anonim válasza:
Engem is érdekelne hogy mi lett a vége a dolognak.
33/42 anonim válasza:
Mi lett? Rájött a kérdező, hogy hétfőre sok házija van és nem ér rá itt hülyéskedni...
36/42 anonim válasza:
Ajóistenáldjonmeg, írd már meg, hogy mi lett!!!!! :DDD Komolyan, minden nap megnézem ezt a hülye kérdést, hátha... XD
37/42 anonim válasza:
Nem találtad meg a feleségedet, vagy nem valami baj van?Hol vagy már?
40/42 A kérdező kommentje:
Itt vagyok már nyugi :D jó minden. Végül megtaláltam (hozzáteszem véletlenül mert pont nem azért mentem akkor oda, hogy őt keressem) és megbeszéltük a dolgokat. Állítólag az volt, hogy útközben egy másik részeg emberrel elkezdtem balhézni és elvileg verekedni is akartunk de szétszedtek minket és amikor a feleségem beszélt hozzám akkor csúnyán leszidtam és minősíthetetlenül beszéltem vele... én magam se tudom hogy voltam rá képes, utána meg egyedül hagytam. A durva szavak miatt megharagudott. Igaz, hogy a részeg ember a legőszintébb de én most nem voltam az. Hihetetlen. Szerencsére meg tudtuk beszélni és visszajött.
Szoktam becézgetni dolgokat. A feleségem szoktatott rá, itt meg amúgy se enged csúnyát írni :D
2014. jan. 9. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!