Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi történt tegnap de a feleségem elhagyott. Vagyis hagyott egy üzenetet de nem jelentkezett egész nap. Azt írta, hogy gondolkozzak el a dolgokon. Nem tudom mire gondol. Mit csináljak? Nem is tudom hol keressem.
"Csak azért, mert a nő nem ihat még a férfinak miért kellene megvonnia magától?"
Nem megvonni kell magától, de tarthatott volna a kérdező mértéket. Mi az, hogy azt sem tudja hogy jutott haza és mi történt?
13: tényleg hülye dolog érdemi magyarázat nélkül otthagyni valakit, azzal hogy gondolkozzon. Feltételezte, hogy ami neki egyértelmű az majd a férjének is az lesz. Hát, mint szinte mindig, ez nem jött be.
Másrészt az is lehet, hogy egyszerűen az emlékezetkihagyásig ivás a probléma. Van akinek ez természetes, van akinek válóok. Kérdező, nálatok az megszokott, elfogadott dolog, hogy ennyire leiszod magad? Mert egyvalamiről nem igazán írsz, hogy különösebben megbántad volna.
Hogy miért ne ihatná le attól a kedves kérdező magát a sárgaföldig, hogy a asszony dikk mán vemhes? hát oszt akkor mi van abban?
Pont az hogy felellőséggel tartozik a felesége és a gyerek iránt és ne legyen már valaki annyira idióta, hogy emiatt elrontja az egészet. Hány éves vagy fiam? 18 ?
Az nem lehet, hogy ennyire ittas állapotodban, nagyon kanos lettél és hozzá próbáltál meg nem megfelelően közeledni otthon? Ezért nem tudja senki, hogy mit csináltál.
Ő meg, ha terhes nyilván nagyon zokon vette.
Egyébként szerintem a szüleinél van, ha jó velük a kapcsolata, vagy valamelyik igazán közeli barátnőjénél.
Ne csak telefonon kérdezz rá, hanem menj is oda, ha esetleg ezt nem tetted meg (nekem nem derül ki abból, hogy kerested, hogy el is mentél vagy csak hívtad szüleit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!