Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit csináltok, amikor a feleségetek (barátnő, , menyasszony, élettárs, stb) menstruál és kibírhatatlanná válik?
Kezdjük ott, hogy minden nőre más hatással van a menstruáció, és van, aki nyűgösebb lesz, hisztisebb, felajzottabb idegállapotú, úgy, hogy később veszi észre, hogy túlreagál dolgokat. Hála a jó égnek én nem vagyok ez a típus, de van, aki az.
Én először is megpróbálnék vele beszélni erről egy tiszta, nem menstruáló pillanatanában :), hogy drágám, ezzel valamit kell kezdeni, mert nehezen bírom, hogy ilyenkor hisztisebb vagy. Pl. hogy ilyenkor tudatosabban figyeljen arra, amit mond, vagy próbáljatok meg vmi olyan gyógyszert vagy gyógyhatású szert szedni (mármint nem együtt :D), ami hat az ilyen felfokozott hangulatokra. (reklámban láttam nemrégen vmi vitaminszerűt ilyesmire, pont ilyen menstruációs hisztire... vagy akár vmi nyugtató hatású teát... a legjobb az, ha megkérdezi a nőgyógyászát).
Az én párom sose tudta az idejét,mert nem voltam másmilyen! Még a szexet is megoldottam akkor másképp,de nem hívtam fel rá előre a figyelmét,hogy szivi ma nem lent hanem fent lesz a móka!:)
A kérdezőnek szeretnék komolyan ajánlani valamit ami szerintem szuper jó hatású és nekem tutin bevált! Magne B6 femina pezsgőtabletta,rózsaszínes lilás a doboza! Elég első nap mikor kezd feszült lenni az ember! Mond neki,hogy olvastad valahol és ajándék!:)
Azoknak pedig akik minden hónapban idegbeteg hisztizős formájukat hozzák csak annyit,hogy csajok a változókor milliószor rosszabb!:(
az én barátom olyankor bekísér a zuhany alá, szeretkezik velem egy jót és elmúlik a morcosság
néha ha van kisebb kellemetlen feszülés, fájdalom, azt is enyhíti
persze ha fetrengős akkor nem, de akkor erőm sincs veszekedni, morgolódni csak létezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!