Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan NORMÁLIS negyvenes nő, aki komoly kapcsolatot esetleg házasságot tervezne huszonéves pasival?
Olyan aki nem kapuzárási pánikban fetrengő, 40+ évesen discoba járó nő, hanem korához illően viselkedő és normális. Abban az esetben ha a pasi családcentrikus, biztos egzisztenciájú, érett gondolkodású.
Érvek, ellenérvekre lennék kíváncsi, hogy miért vagy miért nem.
Egyetértek a 3. hozzászólóval. Nem mondom, hogy nem működhet a dolog, de.... Nálunk közel 30 év van, párom az idősebb, ő már 55 lesz :( Én sem hittem el soha, hogy gond lesz. Jó dolog egy ilyenben, ami nekem fontos, hogy nem jár el a haverokkal, nem bulizós fajta, velem, mellettem van mindig, szeretjük egymást, támogat(ott, már nem annyira...) Viszont kijöttek a különbségek ( 10 éve vagyunk együtt) Pl. én még kirándulnék, sétálgatnék, stb, ő pihenne. Nyaraláskor régen kijártunk sétálni, éjjeli fürdőzni, már nappal sem nagyon fürdünk... Én szeretnék még egy gyerkőcöt, ő nem örülne neki. Éjjel még fent lennék, ő még egyre korábban feküdne le ( bár a munkája miatt alig alszik...) A pici menne apához, akinek mindig dolga van ,vagy fáradt, vagy fáj a dereka, térde, stb...
Szóval nagyon sok buktatója van egy ilyen kapcsolatnak.
Csak az zavar, hogy mikor leírom egy ilyen kérdéshez az őszinte tapasztalataimat, nagyon lepontoznak.. :(
"Csak az zavar, hogy mikor leírom egy ilyen kérdéshez az őszinte tapasztalataimat, nagyon lepontoznak.. :("
A hiba nem benned van (nézz meg egyszer egy IQ vagy érzelmi intelligencia haranggörbét).
Ami problémákat leírtál köztetek, az szerintem jelentős részben nem kor hanem személyiségfüggő. De sok embernél láttam már ezt. Legemlékezetesebbek azok amikor a jóformán aggkorúak fizikailag is lenyomták a fiatalokat. 70 év körül még nagyon jó formában vannak egyesek. De most nem is erre gondolok, hanem a gyerekekkel kapcsolatosakra. Türelem, odafigyelés. Meg azt is tapasztalom, hogy az idősebb szülők hozzáfiatalodnak a gyerekekhez.
köszi, utolsó. Hálából nyomtam is neked egy zöld mancsot :)
Nálunk régebben nem volt az ilyenből nagyobb gond, pár éve jött ez ennyire ki :( Főleg azóta, mióta neki kellett a picihez hajolgatnia ( 2 hétig ő látta el), és azóta van gond a derekával. A térdével meg azóta, mióta görkorizás közben elesett... :)( bár a nagyobb gondok azóta jöttek ki, mióta minden másnap dolgozik. Minden nap többet, és nem fizetnek többet...)
Tudok sok 40-es, 41,42, 43 nőt aki egyedül van, szeretne társat, gyereket csak eddig nem találta az igazit.
Őszintén nem túl szépek.
A legtöbb nem önző és józan gondolkodású ambíciózus nő azért 40-ig talál társsat és szül is.
40+ nők általában gyerekes anyák is egyben, ők normálisak.
tegnap 16:01-től szeretném kérdezni,hány éves voltál mikor megismerkedtetek?
Ha jól számolok 15.Ez nagyon durva még kiskorú voltál és ezek szerint ö az első neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!