Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akinek buszsofőr a férje, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek buszsofőr a férje, nem féltékeny a sok csinos lányra?

Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 14:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
53%

Én is láttam már ilyen vezetés közben flörtölgető buszsofőröket.

Sőt, van egy ismerősöm, aki 17! évesen jött össze egy 45 éves sofőrrel...

A magam részéről én nem vágom, hogy mi a francot esznek a buszsofőrökön a nők...

2013. dec. 26. 19:04
 22/32 A kérdező kommentje:
Én nem azért vagyok a párommal mert buszsofőr.
2013. dec. 26. 19:54
 23/32 Tubarózsa ***** válasza:

Szia! Én nem vagyok féltékeny, ismerem annyira a férjemet hogy tudjam nem csalna meg, meg bizok benne, h nem tenne ilyet. :) jobban szeret engem annál, mint sem egy kalandért felrugja a kapcsolatunkat. Am meg ha megakar csalni, nem kell ahoz söförnek lenie...

Üdv egy söför feleség. 23N

2013. dec. 26. 21:34
 24/32 anonim válasza:

szia:) az én apám egy jóképű buszsofőr, valóban nagyon ki vannak téve a nők próbálkozásainak, fiatal kislányoktól kezdve a nyugdíjas milfeken át mindenki bepróbálta apámat, volt olyan nő aki virágot is vitt neki, sőt, volt aki szerelmes volt belé és betegesen üldözte. az utóbbi nőnek sikerült elcsábítania, apám elvált, és 3 éve házasok a régi "üldözővel".

(igaz, nem a kiscsaj miatt váltak el, mert már korábban is súlyos problémák voltak a házasságukban.)

2013. dec. 28. 13:58
 25/32 anonim ***** válasza:
Én csak igénytelen, zsíros bőrű, pocakos, bajuszos bácsikat látok buszsofőrként. Jó pasik max. a metró hátsó kocsijában utazó fiatal srácok. De van, aki minden nadrágra ugrik...
2013. dec. 28. 22:30
 26/32 anonim ***** válasza:
Én is ismerkedtem már meg busz söfőrrel utazás közben. Beszélgettünk, majd leszálltam, és ő ment tovább. Egyébként nem vezetés közben gondolja a megcsalást, hanem mikor mondjuk egy távolsági busszal a sofőr vár egy-két órát, mielőtt visszafordul.
2013. dec. 29. 09:51
 27/32 anonim válasza:
És hol huncutkodik a sofőr a lánnyal az egy-két óra alatt?! A busz hátsó ülésein, ahol midnenki láthatja? :DD
2013. dec. 29. 12:20
 28/32 A kérdező kommentje:
Téges sem az eszedért szeretnek! Elmennek munka után valahová és ott.
2013. dec. 29. 13:47
 29/32 anonim ***** válasza:
33%

Sosem ülök le a buszon, ha tehetem megállok elől. Eddig 4 buszsofőr jelezte felém, hogy ... Ebből eggyel szoktam szexelni, már több, mint két éve.

Állandóan csalta /ja a feleséget...

2013. dec. 30. 00:44
 30/32 anonim ***** válasza:
De téged se az eszedért szeretnek kérdező, mivel nem csak a buszsofőrök mennek el munka után ide-oda és nem csak a buszsofőrök vannak kitéve csábításnak. A kérdésed meg úgy tetted fel hogy konkrétan ez a szakma. Te egy alapvetően féltékeny, gyanakvó ember vagy ilyen erővel bármilyen foglalkozású lehetne a párod orvos, tanár, vízvezetékszerelő stb bárki meg tudja csalni a feleségét és a buszsofőrök sincsenek fokozottabban kitéve csábításnak mint bárki más.
2013. dec. 30. 04:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!