Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek buszsofőr a férje, nem féltékeny a sok csinos lányra?
Én is láttam már ilyen vezetés közben flörtölgető buszsofőröket.
Sőt, van egy ismerősöm, aki 17! évesen jött össze egy 45 éves sofőrrel...
A magam részéről én nem vágom, hogy mi a francot esznek a buszsofőrökön a nők...
Szia! Én nem vagyok féltékeny, ismerem annyira a férjemet hogy tudjam nem csalna meg, meg bizok benne, h nem tenne ilyet. :) jobban szeret engem annál, mint sem egy kalandért felrugja a kapcsolatunkat. Am meg ha megakar csalni, nem kell ahoz söförnek lenie...
Üdv egy söför feleség. 23N
szia:) az én apám egy jóképű buszsofőr, valóban nagyon ki vannak téve a nők próbálkozásainak, fiatal kislányoktól kezdve a nyugdíjas milfeken át mindenki bepróbálta apámat, volt olyan nő aki virágot is vitt neki, sőt, volt aki szerelmes volt belé és betegesen üldözte. az utóbbi nőnek sikerült elcsábítania, apám elvált, és 3 éve házasok a régi "üldözővel".
(igaz, nem a kiscsaj miatt váltak el, mert már korábban is súlyos problémák voltak a házasságukban.)
Sosem ülök le a buszon, ha tehetem megállok elől. Eddig 4 buszsofőr jelezte felém, hogy ... Ebből eggyel szoktam szexelni, már több, mint két éve.
Állandóan csalta /ja a feleséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!