Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mennyire normális, hogy egy családanya 2 hétre elutazik szakmai továbbképzésre?
már az is baj, h normális szállodába mennek? mégsem blamálhatja magát a cég azzal, h beteszi őket valami csótányos garniszállóba a világ végére.
én is voltam ilyenen, igaz nekünk nincs gyerekünk, de ha lett volna sem hagytam volna ki.
Teljesen normális.
1. Nem szórakozni megy el, hanem SZAKMAI továbbképzésre - felelősségteljes anya, aki képzi magát, hogy megmaradjon a munkája vagy épp jobban keressen, a családért teszi
2. A családapának is bírnia kellene két gyerekkel... ott bajok vannak, ha panaszkodik, hogy miért nem anyuci nyűglődik a gyerekekkel
3. A gyerekeknek is szokni kell, hogy anya nem mindig van ott
27. vagyok, most olvastam a kérdező többi kommentjét. Hisztis férj vagy anyós, esetleg irigykedő "barátnő" vagy sógornő, a gyanúm szerint...
Attól, hogy nincs megfeszített munka, attól az még szakmai továbbképzés, amit elvárnak tőle. Te meg hülye vagy.
"Azért kicsit messze van a kemény munkától. Szálloda teljes ellátással, wellness-részleg használata, délután program a munkatársakkal erre-arra."
Nem értem, ha motelszobába raknák 6 másik fővel, akkor az közelebb lenne a kemény munkához? A továbbképzés minősége és nehézsége szerintem teljességgel független attól, hogy a cég milyen ellátást engedhet meg magának az alkalmazottait illetően...
A sógornő vagyok. Azért tartozik rám, mert ezt ketten szépen eldöntik, aztán a bátyám tőlem kér segítséget.
Felőlem annyi hétre megy "tanulni", amennyire akar, de az én szabadidőmmel ne rendelkezzen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!