Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hasonlítgat a férjem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hasonlítgat a férjem a volt barátnőihez?

Figyelt kérdés

Az eredeti hajszinem világos barna, de már hat éve feketére festem, párom is fekete hajjal ismert meg.

Most kb 5 cm-re le van nőve a hajam, mondtam a páromnak, hogy pénteken befestetem feketére. Erre fel közölte, hogy inkább hagyjam lenőni, mert így neki jobban tetszik és a két volt barátnője is világos hajú. Ti erre mit reagálnátok?

2013. dec. 25. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
kedves 2-es... én voltam a 3-as.. tudod a 38 évemmel már tudom, hogy a probléma nem itt kezdődik az életben... legkisebb mértékben sem érdekelne ha a férjem a hajamra ilyen megjegyzést tenne... elgondolkodnék hogy visszanövesszem-e az Ő kedvéért... gondolom tinédzserek vagytok hogy ilyenből ekkora problémát csináltok...
2013. dec. 25. 22:32
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
ill a kérdező biztos nem az mert férjről beszél :) de akkor meg baromira ráérsz hogy ilyenből csinálsz ekkora problémát...
2013. dec. 25. 22:34
 13/16 anonim ***** válasza:
33%

57%-os, te meg az emberi fajra vagy szégyen.

Egyébként kíváncsi lennék, ha egy férfi írt volna, hogy a felesége kéri tőle, hogy változtassa meg a külsejét, hány "hagyd el", "nem szeret" és "sárkány" hangzott volna el.

2013. dec. 26. 00:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem hasonlítgatott az exeihez,ezt csak te beszéled be magadnak.Ő csak megjegyezte,hogy bejön neki ez a világos hajszín,talán mert bókolni akart,vagy így akart célozni rá,hogy szívesen venné,ha változtatnál a hajszíneden.Annak nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítanod,hogy az exeit is megemlítette a mondatban,mint amekkorával valójában bír.Nem feltétlenül sértésnek vagy hasonlítgatásnak szánta ezt,kissé túlreagálod.Ráadásul te kezdted el hasonlítgatni magad hozzájuk,ami nem egészséges dolog hosszútávon,önbizalomhiányra utal.
2013. dec. 26. 12:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva meg szoktam kérdezni a férjemet, mielőtt változtatnék valamit a külsőmön,de szerintem elsősorban nem neki kell tetszenie, hanem nekem. Persze, ha nagyon elzárkózik valamitől, azt nyilván kihagyom. Szerintem sem az exeknek van a hangsúly, sokkal inkább a természetes hajszínedre is kíváncsi lehet a párod.
2013. dec. 26. 19:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy képtelen magában lezárni a valahai kapcsolatait és túllépni ezeken a volt csajokon. Illetve: bosszantani akar valamiért (esetleg visszabosszantani!), és tudja, hogy ezzel lehet, mert neked is fájó pontod lehet a volt barátnő.

Én azt mondanám neki, hogy az én fejem, az én hajam, ha nem tetszik neki, akkor talán ballagjon vissza a volt barátnőihez.

Vagy szimplán elkezdenék neki mesélni a volt pasijaimról, és úgy, hogy indirekt közlésből szép lassan (vagy jó gyorsan) rájöjjön arra, mennyire nulla is lehetNE a szememben, HA akarnám - másokhoz képest. Ez eléggé nevelő hatású, ha ügyesen csinálod. Meglátod, legközelebb nem jön elő ilyen buta szövegekkel! :)

2013. dec. 31. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!