Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hasonlítgat a férjem a volt barátnőihez?
Figyelt kérdés
Az eredeti hajszinem világos barna, de már hat éve feketére festem, párom is fekete hajjal ismert meg.
Most kb 5 cm-re le van nőve a hajam, mondtam a páromnak, hogy pénteken befestetem feketére. Erre fel közölte, hogy inkább hagyjam lenőni, mert így neki jobban tetszik és a két volt barátnője is világos hajú. Ti erre mit reagálnátok?
2013. dec. 25. 21:43
1/16 anonim válasza:
Talán jobban szereti a világos hajuakat,de az eléggé furcsa,hogy emlegette a volt exeit.
2/16 anonim válasza:
azt , hogy : bzdmeg! Ne hasonlítgass hozzájuk , és senki máshoz!
3/16 anonim válasza:
arra hogy a hajszínedet hasonlítja az övükéhez? semmit... az a hajszín jön be neki... ennyi... nehogy már ebből problémát csinálj... döntsd el mennyire szeretnél tetszeni neki.... lenöveszted az ő kedvéért, vagy megint festetsz...
4/16 anonim válasza:
Azzal,mhogy te tudod, hogy két exe is világoshajú volt, az nem jelenti azt, hogy ő hasonlítgat hozzájuk..
Hnem azt, hogy te hasonltgatod magadat..
A fekete teszi tönkre a legjobban a hajadat, ha jólálla sajt színes, akkor hagynám..
5/16 anonim válasza:
(Világos hajad hagytad 5 cm re lenőni...az szép lehet...
Ha valaki festeti, akkor festesse, de hagyni lenőni gáz.....)
Előző
6/16 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy fekete hajjal ismert meg és most nem tetszik neki? Èn sem szólok bele az ő dolgába.
2013. dec. 25. 22:01
7/16 anonim válasza:
A harmadik vagyok.. de szeretnék ilyen hozzáállást mint a negyedik:(((( de komolyan.:/
8/16 anonim válasza:
Vagyis a 2odik, és a harmadik hozzáállását mondtam.
9/16 anonim válasza:
Szerintem ez nem a világvége, jobban tetszenél neki világosabb hajjal, lehet szívesen látna egy kis változást rajtad. A barátnőket le kell tojni, én nem érzem ezt konkrétan hasonlításnak, elvégre nem azt mondta, hogy a két volt barátnője hajszínét akarja látni rajtad vagy olyat mint az övék volt. Ennek nem kerítenék nagy feneket, ha te is szeretnéd, növeszd le vagy festesd világosabbra.
10/16 anonim válasza:
lol most komolyan ezen kattogsz ennyit? :D lehet csak megnyugtatni akart, hogy komolyan tetszik az neki és nem csak mondta. amúgy az egésznek hajszín ügynek nincs jelentősége. szerintem növeszd le. úgy sem láttad magad már 6 éve így. aztán ha kedved van fejd vissza. vagy akármi. tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!