Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hasonlítgat a férjem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hasonlítgat a férjem a volt barátnőihez?

Figyelt kérdés

Az eredeti hajszinem világos barna, de már hat éve feketére festem, párom is fekete hajjal ismert meg.

Most kb 5 cm-re le van nőve a hajam, mondtam a páromnak, hogy pénteken befestetem feketére. Erre fel közölte, hogy inkább hagyjam lenőni, mert így neki jobban tetszik és a két volt barátnője is világos hajú. Ti erre mit reagálnátok?

2013. dec. 25. 21:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Talán jobban szereti a világos hajuakat,de az eléggé furcsa,hogy emlegette a volt exeit.
2013. dec. 25. 21:57
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
azt , hogy : bzdmeg! Ne hasonlítgass hozzájuk , és senki máshoz!
2013. dec. 25. 21:58
 3/16 anonim ***** válasza:
60%
arra hogy a hajszínedet hasonlítja az övükéhez? semmit... az a hajszín jön be neki... ennyi... nehogy már ebből problémát csinálj... döntsd el mennyire szeretnél tetszeni neki.... lenöveszted az ő kedvéért, vagy megint festetsz...
2013. dec. 25. 21:58
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

Azzal,mhogy te tudod, hogy két exe is világoshajú volt, az nem jelenti azt, hogy ő hasonlítgat hozzájuk..

Hnem azt, hogy te hasonltgatod magadat..

A fekete teszi tönkre a legjobban a hajadat, ha jólálla sajt színes, akkor hagynám..

2013. dec. 25. 22:00
 5/16 anonim ***** válasza:
58%

(Világos hajad hagytad 5 cm re lenőni...az szép lehet...

Ha valaki festeti, akkor festesse, de hagyni lenőni gáz.....)

Előző

2013. dec. 25. 22:01
 6/16 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy fekete hajjal ismert meg és most nem tetszik neki? Èn sem szólok bele az ő dolgába.
2013. dec. 25. 22:01
 7/16 anonim ***** válasza:
57%
A harmadik vagyok.. de szeretnék ilyen hozzáállást mint a negyedik:(((( de komolyan.:/
2013. dec. 25. 22:02
 8/16 anonim ***** válasza:
37%
Vagyis a 2odik, és a harmadik hozzáállását mondtam.
2013. dec. 25. 22:03
 9/16 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ez nem a világvége, jobban tetszenél neki világosabb hajjal, lehet szívesen látna egy kis változást rajtad. A barátnőket le kell tojni, én nem érzem ezt konkrétan hasonlításnak, elvégre nem azt mondta, hogy a két volt barátnője hajszínét akarja látni rajtad vagy olyat mint az övék volt. Ennek nem kerítenék nagy feneket, ha te is szeretnéd, növeszd le vagy festesd világosabbra.
2013. dec. 25. 22:11
 10/16 anonim ***** válasza:
67%
lol most komolyan ezen kattogsz ennyit? :D lehet csak megnyugtatni akart, hogy komolyan tetszik az neki és nem csak mondta. amúgy az egésznek hajszín ügynek nincs jelentősége. szerintem növeszd le. úgy sem láttad magad már 6 éve így. aztán ha kedved van fejd vissza. vagy akármi. tök mindegy.
2013. dec. 25. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!