Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most ilyenkor mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ilyenkor mit lehet csinálni? Úgy volt, hogy a férjemmel meg a gyerekekkel együtt töltjük a Szentestét, de ajándékbontás után ő elment kártyázni, én meg itthon vagyok a 2 gyerekkel egyedül.

Figyelt kérdés
Azt hittem, legalàbb ma együtt lesz a csalàd.
2013. dec. 24. 20:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Miota vagytok hazasok? Gondolom ezt a szokasat ismerted...
2013. dec. 24. 21:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Keveset vagyunk együtt, mert minden nap dolgozunk, de ma nekem nem kellett mennem, neki pedig fél napot kellett. Az estéket àltalàban együtt töltjük.
2013. dec. 24. 21:00
 13/20 A kérdező kommentje:
7 éve vagyunk hàzasok. Ismerem minden szokàsàt, de erre nem szàmítottam. Kértem, hogy maradjon itthon, mégis elment. Külföldi, nàluk nem ekkora ünnep a karàcsony, de azt tudta, hogy nekem fontos.
2013. dec. 24. 21:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán van náluk karácsony?
2013. dec. 24. 21:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Van,de kisebb ünnep, mint az új év.
2013. dec. 24. 21:57
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

Ismét egyeset, amikor két idegen kultúra találkozik.

Ilyenkor mindig az anya húzza a rövidebbet.

Meggyőződésem, hogy nem szabad idegen kultúráknak keveredniük, mert csak konfliktus van belőle, ha egyik sem akar 100% belesimulni a másik szokásaiba.

2013. dec. 24. 23:49
 17/20 anonim ***** válasza:
92%

Először én is azt hittem,mikor a kérdésed olvastam, hogy simán tapló,nem szeret,vagy a szeretőjéhez húz el...

Ha más nemzetíségű,és nem olyan fontos neki ez az ünnep...De akkor is.ha tudja hogy neked fontos,igazán maradhatott volna veletek...

Amúgy nemcsak a mentők, tűzoltók vannak ilyenkor is szolgálatban..Én ápolónő vagyok idősek otthonában,a férjem biztonsági őr,és mindketten dolgozunk ilyenkor is...:(

Milyen nemzetiségű a férjed amúgy?

Eddig otthon volt karácsonykor, csak most ment el először,mert ha igen,az elég gáz...

2013. dec. 25. 07:20
 18/20 anonim ***** válasza:

Hali, en sem unneplem/szeretem a karacsonyt, ettol fuggetlenul a ferjem kedveert minden evben mosolyt eszek reggelire keszulok meglepetessel es szivesen fozok vele balami extra kajakat meg egyutt unneplunk:) sooot a rokonaihoz is elmegyek.azert mert szeretem, neki ez fontos akkor mindent megteszek hogy szeressen o is es ne legyen durci.

Maskulonben minden evben amikor szingli voltam pokerpelartyztam ilyenkor:))

2013. dec. 25. 13:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, apukám szintén külföldi, és náluk sem annyira nagy ünnep a karácsony. Hiába tudja, hogy mi más szellemben nevelkedtünk... A berögzült szokásait nem tudja megváltoztatni. Ez van. Mi már megszoktuk.
2013. dec. 25. 16:43
 20/20 anonim ***** válasza:
a férjed a szeretőjével vetkőzőpokerezik. vagy nem örült az ajándéknak (ami nem análvibrátor volt)
2015. dec. 23. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!