Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mit lehet csinálni? Úgy volt, hogy a férjemmel meg a gyerekekkel együtt töltjük a Szentestét, de ajándékbontás után ő elment kártyázni, én meg itthon vagyok a 2 gyerekkel egyedül.
Ismét egyeset, amikor két idegen kultúra találkozik.
Ilyenkor mindig az anya húzza a rövidebbet.
Meggyőződésem, hogy nem szabad idegen kultúráknak keveredniük, mert csak konfliktus van belőle, ha egyik sem akar 100% belesimulni a másik szokásaiba.
Először én is azt hittem,mikor a kérdésed olvastam, hogy simán tapló,nem szeret,vagy a szeretőjéhez húz el...
Ha más nemzetíségű,és nem olyan fontos neki ez az ünnep...De akkor is.ha tudja hogy neked fontos,igazán maradhatott volna veletek...
Amúgy nemcsak a mentők, tűzoltók vannak ilyenkor is szolgálatban..Én ápolónő vagyok idősek otthonában,a férjem biztonsági őr,és mindketten dolgozunk ilyenkor is...:(
Milyen nemzetiségű a férjed amúgy?
Eddig otthon volt karácsonykor, csak most ment el először,mert ha igen,az elég gáz...
Hali, en sem unneplem/szeretem a karacsonyt, ettol fuggetlenul a ferjem kedveert minden evben mosolyt eszek reggelire keszulok meglepetessel es szivesen fozok vele balami extra kajakat meg egyutt unneplunk:) sooot a rokonaihoz is elmegyek.azert mert szeretem, neki ez fontos akkor mindent megteszek hogy szeressen o is es ne legyen durci.
Maskulonben minden evben amikor szingli voltam pokerpelartyztam ilyenkor:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!