Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő alatt spóroltátok össze egy a közös lakás/ház árát?
Köszönöm. Utolsó tudom, hogy van agyed és a gyes.
De most mit tegyünk, valahol el kell kezdeni. Ha megnézed Pesten meg nem kapsz 2 szobás lakást 5 millióért. Jó is lenne. Már nézegettem jó pár hirdetést, de ilyet még nem igazán találtam. Ahogy az előttem szóló írta, hogy ami nagyon olcsó az avgy rozoga vagy a környék borzasztó.
Utolsó vagyok, a kérdésre elfelejtettem válaszolni :D
Mi most kezdtünk lakáskasszát, 6 évre kötöttük, összesen 25.000 Ft értékben, lejáratkor felvehetünk kb. 5,6 milliót, ha minden jól megy, + kb. 1 millió lesz biztosításból. A maradékra vennénk fel hitelt.
Szerintem egy atlagos haz arat osszehozni, az tobbnyire 15-20 ev munka orszagtol fuggetlenul.
Tehat USA-ban is kozel 15 evet kell dolgozni, mire lesz valamid.
Es MO-is kozel 15 evet kell melozni, mire lesz valamid.
NagyoBBAt akkor lehet szakitani, ha az ember elmegy melozni egy gazdagabb orszagba es egy szegenyebb orszagban kolti el a megkeresett penzt.
Mert ebben az esetben egy MO-i lakast/hazat ossze lehet szedni kb 5-7 ev USA meloval mondjuk.
Szoval en ezt csinaltam es most is ezt csinalom.
Mi úgy csináltuk, hogy sok pénzt áldoztam rá, hogy azt dolgozhassak amit valóban szeretnék, mára elértem a célomat. Ez sok fizetéssel jár, így azt az összeget amit említettél kb. 1,5 év alatt összetudnám spórolni.
Szóval az is megoldás lehet, ha karriert építesz egy jó pár évig és utána hitel nélkül veszel lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!