Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti szeretnétek tudni róla ha a férjetek megcsalt titeket? Vagy jobb a boldog tudatlanság?
Utolsó...te miről beszélsz??? Semmi ilyesmiről szó nincs. Felelj igennel vagy nemmel, ha normálisan nem tudsz hozzászólni.
Kérdésre: ha egynél több alkalomról van szó, akkor igen, mindenképp szeretnék tudni róla!
(Na ezen a válaszon pl. mi csámcsognivaló volt?)
23/N
En is szeretnek rola tudni.
Azonnal väläs.Akkor is ha gyerek(ek) van(nak).
Itt jóval többről van szó, mint titkos viszonyról. Itt a választottad szavahihetőségéről van szó. Elég durva, ha évekig azt hiszed, becsületes emberrel élsz, és kiderül, hogy kettős élete van.... aki egyvalamiben képes hazudni, az valószínűleg többmindenben is megteszi.
És az én szememben lényegtelen, hogy én vagyok, akit átver, vagy valaki más. A jelleme az, ami miatt nem tudna a társam lenni többé.
18:40
Nagyon igaz,amit leirtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!