Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a párom orvoshoz menjen?

Figyelt kérdés
Ma reggel a párom lecsúszott a tetőröl. Csúnyán lehorzsolta a lábát mégsem akar orvoshoz menni. Aggódom miatta. Mit tegyek?
2013. dec. 15. 15:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

"ma 16:57-ös: Szerinted MI a különbség a tetanusz és a vérmérgezés között?!?!?!

Ugyanis a kettö ugyanaz, csak az egyik a tudományos neve, a másik meg a hétköznapos.

2013. dec. 15. 17:31
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

aztarohadt...

a tetanusz a merevgörcs magyarul, a vérmérgezés egészen más.. nézz utána.

ÉS horzsolást ne kenjetek semmivel, kék kenőccsel se. Gyógyszertárban kérjetek Merbromin (vagy Mercurochrom) oldatot, azzal kenjétek le naponta kétszer. (20 éve kötözök napi 100 sebet, legalább)

2013. dec. 15. 18:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, te lehet nem kensz Kék kenőccsel, de mi többször kezeltünk horzsolást, sebet, sipolyt Kék Lukács krémmel és csoda, hogy milyen hamar begyógyította. Tehát én tapasztalatból mondom.
2013. dec. 15. 18:26
 14/16 anonim ***** válasza:

én is. A horzsolás tipikusan az a seb, amit jobb nem fedni, semmivel. Se kenőccsel, se kötszerrel. Tisztán, szárazon kell tartani, amikor a var leesik, akkor érdemes babakrémmel, testápolóval puhán tartani, mert s heg szebb marad.

Baromi jó a kék kenőcs, de horzsolásra inkább ne, hiába szuper másra, alatta sokkal lassabb a sebgyógyulás, hidd el, mint nélküle.

2013. dec. 15. 18:33
 15/16 A kérdező kommentje:
A jobb lábszárán kb 20 centis horzsolás van, olyan mintha a hús is látszana és fényes a teteje. Ugye nem lesz baj?
2013. dec. 15. 18:35
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem se lehet már gennyes,ha még csak reggel horzsolta le! Le kell vizzel mosni,majd Octenisept spray-vel jól befújni. Ezzel naponta többször fújni,ez minden baktériumot megöl, sebbe is lehet,nem csip! Nagyon hamar gyógyitja a sebeket,kisfiamat is mindig ezzel fújom,nagyon jó. Nekem a múltkor széna darab fúródott az ujjamba,nem tudtam még akkor,hogy benne van egy szálka,csak fájt és gennyes lett és kipirosodott körülötte. Ez a szer 2 nap alatt teljesen elmulasztotta a sebet.
2013. dec. 15. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!