Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el a párom, hogy egy kicsi baba mellett én csináljak mindent?
Pedig ennek érdemes lenne hivatalos helyen utána járni.
Nem tudom én sem, hogy működik pontosan ilyen esetben a Gyes.
De lendítene rajtatok, plusz érzelmi haszna is meglenne, a kicsi és az apukája között is kialakulhatna egy még szorosabb kötődés.
csak megnyugtatásul: a jelenlegi szabályozás szerint a gyes alanyi jogon jár a szülőnek, a gyerek 3 éves koráig. Nem kell hozzá sem munkaviszony, sem biztosítás, nem a TB, hanem az Államkincstár folyósítja.
Az összege nettó kb. 25 eFt.
"Szerintem nincs teljesen igaza. Ketten vállaltatok gyereket, kettőtöké a háztartás és lehetne benne annyi intelligencia, hogy okkal nehezebb egész nap otthon lenni és hullára dolgozni magam 0-24-ig, mint csak reggel 8-tól délutánig szenvedni és utána pihenni"
Ilyen alapon munkát is ketten kellene vállalni nem csak egy embernek igaz? És a gyed-et ne keverjük ide, mert azért a nő jelenleg nem dolgozik, hanem csak kapja.
Ha már neked ez ekkora gondot jelent,nincs arra lehetőség,h ő még este vagy reggel meló elött odakészíti a kazánba a gyújtóst? Neked meg már csak dobni kell rá egy gyufát és kész.
Én elhiszem,h egy nőnek gyerek mellett problémás,de hidd el,a férjednek ez fontos lenne ha már egész nap a fagyban van.
a gyeshez nem kell munkaviszony. Akár most is mehet gyesre, te meg dolgozni.
De ha hazaérsz, hordd be a fát és gyújts be, mert neki arra a baba mellett nem lesz ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!