Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el a párom, hogy egy kicsi baba mellett én csináljak mindent?
Gondolom nem az erdőbe küldött ki fát vágni amit még össze is kell halogatni.
Szóval ennyi idő alatt amíg megírtad ezt a kérdést,2 napra elegendö fát tudtál volna bevinni.
2 gyerekem van, tehát senki ne gondolja, hogy nem tudom mennyi elfoglaltság egy kisgyerek, sőt kettő mert 20 hónap van a gyerekek között.
De nézzük csak a nagyobbat, hogy mi fért bele amikor kicsi volt. Hát nem sokat aludt, de így is mindenre volt időm. Annyi különbséggel, hogy sokszor rajtam lógott :)
Amikor aludt akkor csináltam olyanokat amiket tőle nem tudtam volna, amikor ébren volt meg főztem, a babahordót odatettem a pultra, és beszéltem hozzá.
Tudom jól, hogy fárasztó, no de nem annyira, hogy egy 10 perces meló miatt ki legyen a nő akadva.
Kérdező. Írtad, hogy a kicsivel mentek a boltba. Akkor fel vagytok mind a ketten öltözve. Mi lenne, ha le se vetkőznél, csak bedobnád a szatyrot, kihoznád a fásládát vagy nem tudom mibe viszed be, és vinnél be fát azon melegébe. A kocsiba gondolom elalszik addig a baba. Tényleg 10 percről, sőt ha össze van vágva még annyiról se beszélünk.
A férj munkája meg mindegy hogy mi, finom utalásokat olvastam rá, nem is ez a lényeg. Legalább elmegy és dolgozik. Ha kint van 8 órát, tényleg nagyon fázik, és a meleg lakás a minimum amit elvárhat.
Teljesen igaza van. Nem igaz, hogy ennyit nem tudsz megcsinálni. Én is be szoktam gyújtani itthon, mi is fával tüzelünk nem egy hatalmas munka, kb. pár perc, a másiknak meg jólesik, ha hazaért. Ne használd a gyereket kifogásnak!
Azt meg lehet beszélni a pároddal, hogy este készítse be, vagy az ajtó elé a feldarabolt fát, hogy ne kelljen sokat cipekedned. Szépen, mielőtt hazaér begyújtasz és kész. Pillanatok alatt megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!