Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Anyukák! Van köztetek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák! Van köztetek olyan aki meg tudott bocsátani egy magcsalást? Miért? Mi lett utána?

Figyelt kérdés
Ma borult a bili, a férjem megcsalt. Teljesen tanácstalan vagyok a hogyantovábbal kapcsolatban. Elvileg csak szex és más semmi volt, és a miértre csak annyi választ kaptam, hogy kapuzárási pánik. Nagyon szeretem őt basszus, és ott a baba is...de mégis mi a biztosíték arra h máskor nem történik meg? Nem tudom mit tegyek...:( Teszem hozzá ha nem velem történt volna akkor ezerrel mondanám, hogy "Dobd ki azt a szemetet"...de így...
2013. dec. 5. 20:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én először is azon gondolkodnék, hogy nem-e a baba körüli stressz volt a fő forrása a félrelépésnek. Ha kapuzárási pánikra panaszkodik akkor gondolom nem huszonéves, és egy 38-40 körüli férfi sokszor már nehezebben viseli a nagy változásokat. Ráadásul ugye hagyományosan ilyenkor a férfié lesz a családfenntartó, ami sokakat nagyon frusztrál, állandó nyomás alatt érzik magukat, emiatt próbálnak "szabadulni", vagy bizonyítani hogy ők még férfiak. Hasonló a kapuzárási pánikhoz, de mégis más. Én legalábbis ezt a verziót is figyelembe venném és mindenképpen rákérdeznék. A túllépés pedig..az én párom is megtett dolgokat aminek más nő a felét sem nézné el, én megtettem, de a tüske megmaradt. Nem hánytorgatom fel, már nem fáj a dolog, de mégis megváltozott a kapcsolatunk. Egyenlőre ne tegyél semmit, csak beszéljetek nagyon sokat, aztán majd akkor dönts ha már úgy érzed megnyugodtál, és valamennyire megemésztetted a történteket.
2013. dec. 6. 00:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy csak szex és más nem volt? Az nem elég? Ebben a mai beteg világban már lassan a csak szex alapú megcsalás nem is számít hűtlenségnek. Nincs biztosíték, hogy máskor nem teszi meg. Egy házasságban ugyanis pont ezért kell odatenni magunkat, hogy működjön a kapcsolat, mert nincs garancia semmire. Mi magunk alakítjuk úgy és tőlünk függ az egész. Az meg, hogy odaveti hogy kapuzárási pánikból tette meg, bizonyítja hogy egyáltalán nem bánta meg, csak szimplán hülyének néz. Ha bánná akkor ezerrel tépné magát, hogy miért tette meg...Nálam biztosan elrúgná a pöttyöst annyira ezzel, hogy elpárologna az iránta érzett szerelmem. Nem érdemelné meg.
2013. dec. 6. 08:13
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

Úgy tudod megbocsájtani, ha elhatárolódsz a saját egód sértettségétől és meglátod, elfogadod a párod gyengeségeit. Ő is ember, hibázhat. A kapuzárási pánik egészen másról szól, ill. maga a hűtlenség legfőbb oka (akár férfi, akár nő), hogy az ember önértékelésében zavar támad. Ezért önigazolást keres, hogy az önértékelését újra felépítse. Tartós kapcsolatban megszokjuk, hogy a másik mit csinál jól, ill. sokszor már csak a hiányosságokat látjuk meg, nem dobunk egy "hátast" attól, hogy meg tudja csinálni a tetőt, vagy megszerelni az autót, vagy jól keres stb. Minél bizonytalanabb valakinek az önértékelése, annál sűrűbben lép félre, vagy annál fiatalabb csajszit keres, mert ugye egy új kapcsolatban, főleg egy fiatal lánykától még megkapja ezt, hogy "hú apám, te ehhez is értesz!".. Ezt lésd meg a férjedben, hogy hol kell ráerősíteni a kapcsolatban vagy változtatni.

Attól, hogy ő félre ment te nem vagy kevesebb, sőt ha ráébredünk, hogy a párunk másnak is kellhet, újra fellángolhat a szerelem. Próbáld meg kamatoztatni ezt, sokaknak sikerült. Azt mondod jó apa és jó férj (ritka mint a fehér holló) én azt javaslom ne hagyd el.

2013. dec. 6. 08:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Hány évesen jött ez a kapuzárási pánik?

Az 50 körül jön, nem?

Nme hiszem , hogy most annyi, olyan 30-40 között lehet.

2013. dec. 6. 10:16
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem kapuzárási pánik ez, csak ő maga sem tudta jobban megfogalmazni. Az a vicces, hogy egy nála 10 évvel idősebb nővel történt a dolog...Sokat beszélgettünk, azt mondta, hogy az utóbbi időben átlényegült apukává, és mindenki úgy tekintett rá, mint apukára (én is), és jött valaki aki meglátta benne a férfit...Én esküszöm igyekszem megérteni őt, de nem nagyon megy...:(
2013. dec. 6. 10:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondom én, hogy az önigazolásról szól.. Gondolkozz el azon, milyen volt a kapcsolatotok, mielött nem voltatok szülők és valahogy az egyensúlyt meg kell tartani, szülők is vagytok de férfi és nő is egyben..
2013. dec. 6. 10:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ő is jött a szokásos dumával, hogy nem volt férfinak nézve. Téged nőnek néz vagy csak anyának?

Ő már nem csak férfi, hanem igenis apuka is!

Ha nem tudja felfogni, akkor menjen én hajkurássza a nőket!

2013. dec. 6. 10:52
 18/19 anonim ***** válasza:
66%
Az én szememben nincs mentség a megcsalásra. A világ legegyszerűbb dolga a gatyájukban tartani a farkukat, elhatározás kérdése. Ha szar a szex, vagy nincs, vagy bármi, meg lehet beszélni, jobb esetben a házasság nem csak egy papír meg egy gyűrű, amit azért kapott az asszony hogy ne sipákoljon már. Ha annyit nem képes megtenni a férfi, hogy nem veri át a feleségét és nem lógatja más nőbe a farkát mindenféle hülye indokkal, akkor mehet amerre lát. Ez árulás, és erre nincs bocsánat. Az meg nagyon szar duma, hogy de hát szeret. Akit szeretek, azt NEM alázom meg így. Gusztusom se lenne ezek után hozzáérni, de még a társaságától is undorodnék.
2013. dec. 6. 13:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ne dobd ki... Sajnos a mai világ már csak ilyen, ezért van ennyi válás.. Nekem a nagymamám mindig azt mondja, hogy az a különbség a mi és az ő generációja között, h amikor valami elszakadt ők elvitték varrónőhöz, aki addig varrogatta így úgy, amíg újra fel lehetett venni. A mai fiatalok inkább vesznek egy újat és kidobják a régit, bármennyire is ritka kedvenc darab volt az.

Legyél mérges, küzdjön érted, aztán próbáljatok meg egy kicsit házassági életet is élni, ne csak a gyerek legyen..

Romantikázás, szerelmeskedés, vadulás, beszélgetés, gyertyafényes vacsik, stb.. Hajrá

2013. dec. 8. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!