Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák! Van köztetek olyan aki meg tudott bocsátani egy magcsalást? Miért? Mi lett utána?
Úgy tudod megbocsájtani, ha elhatárolódsz a saját egód sértettségétől és meglátod, elfogadod a párod gyengeségeit. Ő is ember, hibázhat. A kapuzárási pánik egészen másról szól, ill. maga a hűtlenség legfőbb oka (akár férfi, akár nő), hogy az ember önértékelésében zavar támad. Ezért önigazolást keres, hogy az önértékelését újra felépítse. Tartós kapcsolatban megszokjuk, hogy a másik mit csinál jól, ill. sokszor már csak a hiányosságokat látjuk meg, nem dobunk egy "hátast" attól, hogy meg tudja csinálni a tetőt, vagy megszerelni az autót, vagy jól keres stb. Minél bizonytalanabb valakinek az önértékelése, annál sűrűbben lép félre, vagy annál fiatalabb csajszit keres, mert ugye egy új kapcsolatban, főleg egy fiatal lánykától még megkapja ezt, hogy "hú apám, te ehhez is értesz!".. Ezt lésd meg a férjedben, hogy hol kell ráerősíteni a kapcsolatban vagy változtatni.
Attól, hogy ő félre ment te nem vagy kevesebb, sőt ha ráébredünk, hogy a párunk másnak is kellhet, újra fellángolhat a szerelem. Próbáld meg kamatoztatni ezt, sokaknak sikerült. Azt mondod jó apa és jó férj (ritka mint a fehér holló) én azt javaslom ne hagyd el.
Hány évesen jött ez a kapuzárási pánik?
Az 50 körül jön, nem?
Nme hiszem , hogy most annyi, olyan 30-40 között lehet.
Szóval ő is jött a szokásos dumával, hogy nem volt férfinak nézve. Téged nőnek néz vagy csak anyának?
Ő már nem csak férfi, hanem igenis apuka is!
Ha nem tudja felfogni, akkor menjen én hajkurássza a nőket!
Szerintem ne dobd ki... Sajnos a mai világ már csak ilyen, ezért van ennyi válás.. Nekem a nagymamám mindig azt mondja, hogy az a különbség a mi és az ő generációja között, h amikor valami elszakadt ők elvitték varrónőhöz, aki addig varrogatta így úgy, amíg újra fel lehetett venni. A mai fiatalok inkább vesznek egy újat és kidobják a régit, bármennyire is ritka kedvenc darab volt az.
Legyél mérges, küzdjön érted, aztán próbáljatok meg egy kicsit házassági életet is élni, ne csak a gyerek legyen..
Romantikázás, szerelmeskedés, vadulás, beszélgetés, gyertyafényes vacsik, stb.. Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!