Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek költözzünk be a házba amit a párom kapott?
Párom kapott a volt anyósától egy félig kész házat. Párom oda akar költözni mert jelenleg albérletben lakunk a kisfiunkkal.
Szerintetek a volt anyós megengedné, hogy én is ott lakjam?
De értetlenek vagytok! Együtt lakunk, de ha ki kell költöznünk az albérletből akkor én a gyerekkel anyámhoz fogok költözni.
A páromat a volt élettársa egyszerűen elküldte és egy darabig az anyósáéknál lakott.
Értetlenek? Ezt az infót eddig nem mondtad,mi pedig nem vagyunk gondolatolvasók!
Szerintem ne költözzetek oda,ha ennyire rizikós.
azért nem semmi, hogyha a párod elveszti a munkáját, és mennetek kell az albérletből, ti mentek anyukádhoz a gyerekkel, ő meg az utcára...
hahó, ti egy család vagytok, a rossz helyzetet is együtt kell megoldani... mégis mi a fenéért nem mehetne a párod anyukádhoz?
A másik meg, hogy írod, hogy az egy félkész állapotú kunyhó, ahová mehetnétek! Te beköltöznél ilyen helyre egy gyerekkel? Mert még ha csak ketten lehettek hagyján. Egyrészt ott lesznek a rossz lakáskörülmények, másrészt akarva-akaratlanul kellene a kunyhóra költeni, hogy lakható legyen, ami ugye nem is a tiétek, jogilag semmi közötök hozzá. Ki lesztek szolgáltatva a volt anyós kénye-kedvének, mert bármikor eladhatja a fejetek felől, aztán mehettek az utcára, és még a pénzetek is benne marad, amit arra költötök, hogy lakható legyen.
A párodnak kéne normális, stabil munkát találnia, ha meg ennyire rossz a helyzet, neked is dolgozni kellene, kisgyerektől függetlenül. Mennyire kicsi? Fél éves kortól mehet bölcsődébe! Vagy vigyázzon rá anyukád, amig dolgozol.
Fura egy család vagytok. A párod miért nem költözik veletek, ha kitesznek benneteket az albiból?
Nekem olyan furcsa a gondolatmenet, hogy te fontolgatod, hogy beköltözz a pároddal a párod volt anyósának házába, amihez igazából más se neked, se a párodnak semmi köze, de a párod nem mehet veled anyukádékhoz. Egyébként ő a gyerkőc apja?
A másik dolog, a volt anyónak nincsenek hátsó szándékai?
Úgy értem nem szeretné esetleg, hogy a párod ismét az ő lányával legyen, és ezért szorgalmazza a költözést?
Nekem egyébként úgy tűnik, hogy anyósék nem nekiadták a házat, csak megengedték, hogy használja, vagy ténylegesen ő lett a tulajdonos? Van a házon haszonélvezeti joga az anyósnak, ha tényleg a párodnak adta? Mert az az erősebb.
Szerintem párod addig maradhat ott, amíg a volt anyós ezt engedélyezi, nem gondolom, hogy végleges megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!