Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit titkolhat a férjem, mi a baja?
Figyelt kérdés
A férjem, mikor hazaér a munkából állandóan búval bélelt. Ez a dolog már több hónapja tart. Folyton kérdeztem, hogy mi a baj, de mondta, hogy semmi. Ma végre elismerte, hogy igen, van valami probléma, de nem mondhatja el. Két éve egyszer már történt hasonló. Akkor kiderült, hogy velem van baja és nem érzi magát boldognak. Akkor néhány hónap alatt rendeződtek a dolgok. Ha volt már valaki ilyen helyzetben, segítsen, mert ebbe beleőrülök.2013. dec. 4. 19:43
21/29 A kérdező kommentje:
Kislányommal vagyok itthon, aki 2 éves, emellett nem tudnék pasizni, ezt ő is tudja. Munkahelyéről nem sokat beszél, de tudomásom szerint minden rendben van ott, folyamatosan jutalmakat kap. Csakis velem lehet baja már megint. Próbálok beszélni vele, de nem tudom kiszedni belőle. Csak kitér a kérdés elől. Tudnám mit rontottam el... Pedig próbálok vele kedves lenni, meg is jegyezte hogy ez a sok kedveskedés kényelmetlen neki.
2013. dec. 5. 12:17
22/29 anonim válasza:
Minek tepersz?
Ne haragudj, de szerintem a férjed nem teljesen százas, hogy így viselkedik, rettentően gyerekes. Nem mondja meg mi a baja? Szard le, vedd úgy, hogy akkor semmi.
A másik ami még eszembe jut, hogy válni akar, csak azt akarja elérni, hogy te mondd ki. Hát én megadnám neki ezt az örömöt ;)
23/29 anonim válasza:
Ket tipp:
* elhanyagolod
* elhiztal
24/29 anonim válasza:
Én úgy látom, a kapcsolatotokkal van baja. Kérdezd meg, kerek-perec: szeret-e még, és hogyan látja a házasságotokat.
25/29 anonim válasza:
Húha! Ne legyen igazam! De lehet,hogy 2 éve kitekinget!? Csak akkor még be tudta adni,hogy rendeződtek a dolgok,mostmeg már nem megy?:( De tényleg ne legyen igazam,csak ez a "kényelmetlen" szöveg ismerős...:(
26/29 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Beszéltetek? mi újság van?
27/29 A kérdező kommentje:
Hétvégén annyit sikerült kiszednem belőle, hogy nem akar megbántani, ezért nem mondja el. Hétfőn este eljutottunk odáig, hogy végülis megint csak velem van baja. Nem érez irántam úgy, mint régen. Nem úgy vagyunk együtt mint férfi és nő. Nem tudom mit csináljak én úgy érzem, mindent megteszek.
2013. dec. 10. 11:52
28/29 anonim válasza:
Próbáljátok meg a párterápiát, nekünk segített. Visszajöttek az érzelmek, vagyis ott voltak mindig, de rájuk rakódtak a neheztelések és sérelmek.
29/29 anonim válasza:
27: Hazudik, gyávaságból nem mondja el.
1. Látva látja, tudva tudja, hogy AZZAL bánt, ha nem mondja el - kifejezett kérésed ellenére!
2. Amíg nem beszél csak visszavonul, addig vajon működik a férfi-nő viszony Köztetek? Ugye, nem.
Akkor meg baromságokat mond avval, hogy Téged megkímél avval, ha nem beszél.
Mondd neki, óriásit téved abban, hogy avval megkímél bármitől is, ha nem beszél. Éppen hogy tetézi azt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!