Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit titkolhat a férjem, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit titkolhat a férjem, mi a baja?

Figyelt kérdés
A férjem, mikor hazaér a munkából állandóan búval bélelt. Ez a dolog már több hónapja tart. Folyton kérdeztem, hogy mi a baj, de mondta, hogy semmi. Ma végre elismerte, hogy igen, van valami probléma, de nem mondhatja el. Két éve egyszer már történt hasonló. Akkor kiderült, hogy velem van baja és nem érzi magát boldognak. Akkor néhány hónap alatt rendeződtek a dolgok. Ha volt már valaki ilyen helyzetben, segítsen, mert ebbe beleőrülök.

2013. dec. 4. 19:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
32%

-Homoszexuális,csak eddig magának sem merte bevallani.

VAGY

-Bűnöző.

VAGY

-Pedofil.

VAGY

-Megcsal másik nővel.

2013. dec. 4. 21:06
 12/29 anonim ***** válasza:
23%
A másik nő eshetősége nekem is eszembe jutott.
2013. dec. 4. 21:07
 13/29 A kérdező kommentje:
Végső elkeseredésemben tettem fel a kérdést, köszönöm az ötleteket, tudom, hogy így nehéz bármit is válaszolni. Sajnos az én fejemben is folyton az forog, hogy megcsal. Nem érzem már, hogy szeretne... :(
2013. dec. 4. 21:11
 14/29 anonim ***** válasza:
71%
Kérdezd meg, hogy el akar-e válni
2013. dec. 4. 21:16
 15/29 anonim ***** válasza:
17%
Csináljatok közös programot
2013. dec. 4. 21:18
 16/29 anonim ***** válasza:
89%
Gondold végig mi változott, ami miatt ilyen lehet, mert a semmitől nem lehet búval bélelt. Gondolom pár hónapja történt valami, vagy betelt nála a pohár. Viszont nem érted mire jó ez, hogy duzzog mint egy gyerek, ahelyett hogy megbeszélné veled. Míg nem tudod mi baja addig úgysem tudjátok megoldani. A megcsalásról pedig csak annyit, hogy akkor valószínűleg inkább feldobottan menne haza, nem leverten.. Én a helyedben letenném az asztalhoz és megmondanám hogy nem áll fel onnan míg el nem mondja mi baja, mert így nem lehet élni.
2013. dec. 4. 21:50
 17/29 anonim ***** válasza:
72%
Még mikor nem írtál a 2 évvel ezelőtti dologról, akkor is arra tippeltem, hogy nem boldog, de nem tudja megbeszélni Veled, és nem mer szakítani. Sajnos Te nem nagyon tudsz segíteni, neki kéne érzelmi kommunikációban, intimitáskészségben fejlődnie....
2013. dec. 5. 01:32
 18/29 anonim ***** válasza:
6%
Meglátott az új pasiddal...
2013. dec. 5. 04:45
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem leginkább két eshetőség van: 1. Veled van baja, csak nem akarja, vagy nem tudja, hogyan mondja el. 2. A munkahelyén van valami problémája. Csakis úgy tudhatod meg, ha kikérdezed valamilyen úton-módon. Eleve milyen házasság az, ahol ilyen sokáig titkolózik a férj? Ez már arra utal, hogy problémája lehet a házassággal. Akik igazán szeretik egymást, nem titkolóznak hónapokig. Remélem, rendbe jön minden és sikerül megbeszélnetek!
2013. dec. 5. 08:53
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ilyen nehezen nyílik meg előtted? Mutasd ki neki, hogy kész vagy meghallgatni, legyél kedves és megértő vele,hogy ne féljen elmondani. Készíts vacsorát, igyatok meg egy pohár bort, és ülj le vele beszélgetni, tedd fel a kérdést, hogy téged bánt, hogy nem mondja el a problémáját. És ne várj sokáig, a találgatás csak fel fog őrölni téged, és ez a hozzáállásodon is meg fog látszani! Sok sikert!
2013. dec. 5. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!