Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek jogos a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a barátnőm kérése vagy a férjének van igaza?

Figyelt kérdés

A barátnőm terhes. A férjének már van egy ovis lánya. Minden héten 2x ő megy érte az oviba, kicsit együtt vannak aztán hazaviszi az anyjához.

A barátnőm megkérte, hogy a szülés után egy ideig ne menjen a kislányért, hanem munka után menjen neki segíteni.

Ti mit gondoltok?

2013. nov. 28. 11:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
77%
Nem jogos a keres, szerintem is a ferjnek van igaza.
2013. nov. 28. 21:42
 22/24 anonim ***** válasza:
85%

Heti két napról beszélünk, ami pár óra maximum, nem napokra utazik el... Nem jogos a kérés. Apuka "csomagban" van, ha már van gyerek, akkor azt is figyelembe kell venni. Az apának két gyereke van, mind a kettővel ugyanúgy kell foglalkoznia - hogy a második feleségnek csak egy van, az már az ő problémája, tetszett volna kérem gyermektelennel házasodni és akkor nem kell alkalmazkodni.

A második gyereknél úgy kellett ellátnom az újszülöttet, hogy ott volt mellette a 1,5 éves, úgyhogy nem hiszem, hogy az anyukának akkora erőfeszítés lenne abban a plusz kis időben helyt állni.

2013. nov. 29. 01:21
 23/24 anonim ***** válasza:
39%

10-es amúgy, mikor az öcsém született engem tényleg 'lepasszoltak' egy időre. 3 hétig apukámnál voltam, mert anyukám ugye kórházban volt meg szült, meg újszülött volt az öcsém, mit tudom én. Aztán miután hazamentem, akkor meg a mamám költözött hozzánk egy hónapra, hogy segítsen anyukámnak. Ő jött értem a suliba meg hasonlók. Persze nevelőapukám is elhozott vagy elvitt a suliba, csinált kaját meg ilyesmi, csak apukám mondta, hogy akkor egyszerűbb ha hozzá megyek arra a 3 hétre, mert neki mégiscsak tényleg a gyereke vagyok, meg anyáék intézzék el a lakást, meg a kisbaba beszoktatását, stb.

Egyébként nem tartom jogosnak a kérést, mert azon a 2-3 órán nem múlik a világon semmi.

2013. nov. 30. 22:29
 24/24 anonim válasza:

Szerintem meg undorító dolog ilyent kérni!

Ezt már csak azért is mondom, mert a szüleim elváltak és miután apámnak új nője lett meg közös gyerekük, azóta le sem sz*rja a fejemet. Most már odáig jutottunk, hogy évi 2 sms-el le vagyunk tudva egymásnak (szülinap, névnap).

Igen, az is lehet hogy csak én kombinálom túl a dolgot, de saját tapasztalatból tudom, hogy mennyire rossz érzés, mikor a saját apám számára kb. megszűntem létezni.

Próbáltam vele beszélni, de hiába + igencsak befolyásolható, ezért tartunk itt ahol.

Itt minden majd az apukán múlik. És már csak azért is veszem ennyire zokon, mert apám új nőjének pont az volt a célja, hogy szétrombolja a családunkat.

De nem írok neked egész regényt, ha a barátnődnek nincs semmi hátsó szándéka ezzel, még akkor sem kérhet ilyent szerintem!

2013. dec. 15. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!