Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek jogos a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a barátnőm kérése vagy a férjének van igaza?

Figyelt kérdés

A barátnőm terhes. A férjének már van egy ovis lánya. Minden héten 2x ő megy érte az oviba, kicsit együtt vannak aztán hazaviszi az anyjához.

A barátnőm megkérte, hogy a szülés után egy ideig ne menjen a kislányért, hanem munka után menjen neki segíteni.

Ti mit gondoltok?

2013. nov. 28. 11:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%

Áruld már el, hogy mégis mit kéne segíteni a férjének ami miatt nem tudna menni a lányához?? A barátnőd terhes, nem beteg. Szülés után amikor hazamegy a kicsivel sem lesz beteg vagy nyomorék. Csecsemő azon kívül hogy meg kell etetni, pelenkát cserélni, más dolgot nem kell csinálni vele, mert jóformán átalusszák az egész napot. Amíg alszik a barátnőd mindent megtud csinálni. Amit meg nem, azt a párja este ha hazamegy segít..De ettől nem kell elhanyagolnia a lányát, és remélem nem is fogja..

Az én férjemnek is van az előző kapcsolatából lánya, én is akkor voltam terhes amikor a kislány ovis volt, De nekem eszembe sem jutott hogy a kislányt háttérbe szorítsam, sőt azon voltam, hogy a két testvér szeresse egymást. Nekem az a kislány is sokat jelent...végül is a lányom nővére..

2013. nov. 28. 12:14
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

Esetleg azt lehet kérni a férjtől, hogy az első 2 hétben míg eláll a vérzés, a krízis, összeszok az anya a babával (ha nagyon rosszul van szülés után a nő) akkor meg lehet beszélni az ilyesmit, legalább azt, hogy ne hozza fel a másik kislányt, esetleges fertőzés amit oviból hazahozhat elkerülése, stb. Nem mindenki viseli csettintésre a szülés utáni 2-6 hetet. Pl császármetszésnél. Az nem gyógyul tapsra. De sztem evvel ráérnek akkor, ha meg van a baba. És, ha úgy van, biztos meg lehet beszélni.

De előre ilyet kérni? Túlzás.

25/N

2013. nov. 28. 12:21
 13/24 anonim ***** válasza:
30%
Gyorsan megkapná az exnő státuszt:)
2013. nov. 28. 12:35
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem jogos a kérés. Akkor lenne jogos talán, ha úgy szólna a kérés, hogy próbálja meg úgy szervezni a kislányával közösen eltöltött időt, hogy tudjon otthon is segíteni a picivel, amikor szükséges. Úgy nem jogos, hogy ne menjen érte heti kétszer az oviba.
2013. nov. 28. 12:56
 15/24 anonim ***** válasza:
78%
Ezt a heti két alkalmat sajnálja a férjétől, hogy a kislányával találkozzon? Önző nőszemély.
2013. nov. 28. 13:39
 16/24 anonim ***** válasza:
4%

"szülés után egy ideig ne"

Szerintem jogos a kérés, miért ne lehetne egy pár hétig a frissen szült nője mellett...

Azonkívül hogy az oviból hozhat haza mindenféle betegséget...

2013. nov. 28. 16:18
 17/24 anonim ***** válasza:
85%
Ennyi erővel ha majd a masodik közös gyerekük születik, az elsőt vigye el valahova par hétre otthonról, nem??? Utolsó, sok agy nem szorult beléd......
2013. nov. 28. 16:39
 18/24 anonim ***** válasza:
76%
Egyáltalán hogy juthat ilyesmi az eszèbe a barátnönek? Azt a kis idöt sajnálja a kislánytól? Mi lesz kèsöbb?
2013. nov. 28. 17:34
 19/24 anonim ***** válasza:
41%
Egyetértek a többiekkel, nem kérhet ilyet a barátnőd. Nem lehetne megoldani, hogy a heti 2 alkalomból egyet ne csak kettesben töltsenek (kislány és apuka) hanem mondjuk barátnődéknél, hogy megnézze az új kistesóját, egy kicsit átvehetné apuka a babát, barátnőd meg játszhatna addig a kislánnyal, így mindenki közelebb kerülne egymáshoz.
2013. nov. 28. 20:02
 20/24 anonim ***** válasza:
58%
Pont abba a 2 nap pár órájában kel neki a segitség....
2013. nov. 28. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!