Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult nálatok "anyázás"? Hogyan zajlott le ez?
Hát igen #5, az "anyázás" lájtosabb verziója már meglehetősen köznyelvi szófordulat lett... amit lehet elfogadni vagy lehet megvetni, de attól még ez van.
Ugye, mint a nagyon szakállas vicc, amikor tetszőleges politikai vezető (kinek a saját hite szerint, ismert az elmúlt 50 év összes politikai vezetőjével) megy haza, és rászól az anyjára, hogy
- mama, vetkőzz!!!
- megőrültél kisfiam, mit akarsz te tőlem???
- megteszem, amit a NÉPEM KÍVÁN!
meg ilyenek...
Fú, nálunk még régebben egy nagyobb veszekedés alkalmával szólt be a nővérem, hogy a **** anyádat. Nekem persze nem is kellett több, sunyi gyerek lévén szépen elraktároztam az információt, aztán egy másik alkalomkor elsütöttem (elárultam anyámnak), aztán megvolt a balhé. Én meg szépen hátradőlve néztem a jelenetet.
Na de nem mindig voltam ilyen szemét, csak hát úgy gondoltam, ha a nővérem megteheti, hogy ilyet mond nekem, akkor vállalja a felelősséget. Én 14 körül voltam, nővérem meg két évvel idősebb, szóval...
Nálunk szinte naponta elhangzik.
Reggel is mondta, hogy "szólt anyád, hogy kész a sonka"
;-)
Szerintem más anyját szidni kb a legnagyobb sértés amit el lehet követni.
Min mondjuk olyan helyzetben használjuk, ha vmi meglepő történik és felkiáltunk h Anyááád...de ez nem célirányosan valaki ellen irányul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!