Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti tudnátok egy munkahelyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tudnátok egy munkahelyen dolgozni a párotokkal pl: egy kórházban? Titeket nem zavarna, hogy így a párotok minden lépésetekről tudna?

Figyelt kérdés
2013. nov. 22. 10:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem bírnám, tuti. Nem azért, mert tudna minden lépésemről, ezt nem bánnám. De szükségem van arra, hogy egyedül legyek. Szeretem, ha nincs otthon, és egy kicsit csak az enyém a lakás, magammal foglalkozhatok, vagy ha én megyek el otthonról egyedül bevásárolni, vagy bárhova, nélküle. Ha még a munkahelyünkön is vele kéne lennem, aztán úton oda-vissza, meg még otthon is, szerintem fél év után költöznék és szakítanék. Több kapcsolatomat is ölte már meg a másik túlzott ragaszkodása. Amúgy ha nem vagyunk együtt, mindig tudja a párom, hogy mit csinálok, hol vagyok, szóval nincs titkolózás. De a 0-24-ben egymás nyakán lógás idegtépő számomra.
2013. nov. 22. 18:14
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Én nem tudnék vele együtt dolgozni (kórházban dolgozom). Egyszerűen zavarna, nem tudnék a munkára figyelni. Ráadásul állandóan féltékenykedne. Még így is szoktak viták lenni, mert "férfiakkal beszélgetek a munkahelyemen", amikor ez a munkám része. Arról igazán nem tehetek, hogy nálunk az orvosok nagy része férfi. Amikor éjszakás vagyok akkor is állandóan hívogat, hogy "mit csinálok éppen". Nem tudnám elviselni, hogy 24 órában össze legyünk zárva.
2013. nov. 22. 18:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megoldható a dolog, nem kell egymáson lógni, pláne, ha mondjuk egy multiról beszélünk, simán lehet, hogy nem is találkoznánk egész nap.
2013. nov. 22. 20:01
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem zavarna, de így kevesebb lenne a vicces munkahelyi sztori, amit meg tudnánk osztani egymással :)
2013. nov. 23. 01:48
 15/16 anonim ***** válasza:
A szüleim 30 éve házasok a munkahelyükön ismerték meg egymást,nagyon jó párost alkotnak és a mai napig ott dolgoznak.Mi is dolgoztunk egy ideig egy helyen a férjemmel és élveztük.:)
2013. nov. 23. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:

engem azért zavarna, mert szeretem elválasztani egymástól a munkát és a magánéletet.

nálunk a cégnél (multi) van egy párocska. baromi kellemetlen azt hallgatni hogy: nyusziiii, szííívem, megyünk ebédelniiiii??? baromira nem vagyok kíváncsi az enyelgésükre, a sikamlós poénjaikra, vagy a féltékenységi jeleneteikre.

ha teszem azt a párom nálunk töltene be hasonló pozíciót mint a saját munkahelyén, akkor sztem nem is találkoznánk. úgy talán annyira nem zavarna.

bár nálunk a poén forrása általában pont az, hogy konkurens cégeknél dolgozunk, és megy itthon az évődés meg a szájkarate a piaci részesedésről, az éves tervekről, vagy épp a termékek összehasonlításáról :)

2013. nov. 24. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!