Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza? A feleségnek vagy a férjnek? Kinek a viselkedése jogos? Vélemények?
Az oké, hogy kettőn áll egy kapcsolat, de akkor sem hagyom csak úgy otthon a két gyereket, amikor ninc otthon az anyukat és lépek le a barátokhoz.
Azt én sehol nem látom, hogy zsarolná a gyerekekkel. Az hogy a két gyerekkel állított be a barátokhoz, az nem zsarolást jelent, hanem azt, hogy ő nem hagyta otthon egyedül őket.
Miért nem hagyta ott, miért ment utána? Máskor meg mindenki azzal jön, hogy ne szabad azonnal válni, hanem meg kell beszélni a dolgokat. Lehet, hogy a feleség ezt akarta, és nem gondolta, hogy ez lesz belőle.
Nem is értem a kérdést.
A férjnek nyilván nincs igaza, egy utolsó gyökér.
A feleség meg talán azért ment gyerekekkel, mert nem tudta kire hagyni őket.
Itt kizárólag egy megoldás van, a válóper.
"Akkor szerintetek a feleség viselkedése a gond? Azért megy el a férj otthonról?"
Nem azért megy el.
Azért megy el, mert egy tahó.
Értelmes ember előbb beszélget a párjával, de nem így viselkedik.
Válaszolók? Miből tűnik itt elő az, hogy a nő zsarolja a gyerekkel a férjét? Hm? Az, hogy a picurokkal ment oda, a férjéért? Ti otthon hagynátok a gyerekeiteket, ha nem lehetne kire bízni? Aha, értem. Akkor Ti se vagytok okosabbak! Puszi pá, és nyugodtan pontozzatok szarrá, ezt a nickem úgyis dobni fogom, mert általában ezt kapom, ha több tapasztalatom van a dolgokban vagy a kérdezőnek adok igazat.
Amúgy kérdező, dobd a férjedet! Inkább járj állatkertbe, ott emberségesebb állatok is vannak!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!