Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez bántalmazásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez bántalmazásnak számít?

Figyelt kérdés
A ferjemmel nagyon megromlott a viszonyuk. El akarom hagyni, de az az igazsag, h nincs hova menjek. Nincsen csaladom, nincsen munkam se penzem, igy egyenlore kenytelen vagyok turni. A legalapvetobb dolgokat is kepembe vagja napi szinten, mint pl, o veszi a etelt. En itthon vagyok, mindent megcsinalok, eladatta velem a lakasomat, a penzbol meg kifizettem a tartozasait. Havi szinten szokott megverni, aztan kidob a laksbol ugy ahogy vagyok. Nagyon szegyellem magam a szomszedok elott, el tudnek sullyedni ilyenkor. 4 ev alatt egysze kaptam tole ajandekot karacsonyra, azota semmit. Se egy dicseret, se kedvesseg, se tisztelet vagy figyelmesseg. Hova menekuljek?
2013. nov. 9. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Barátnő ismerős szomszéd. Beadni a válópert és ha megint megver akkor feljelenteni.
2013. nov. 9. 13:58
 12/16 anonim ***** válasza:
7 egy kicsit kemény, de igazat ír. Ne hagyd magad, kérdező. Legyél találékony, kérj segítséget és ne szégyelld, mert ennél a helyzetnék bármi jobb. Én a helyedben nem a verést szégyellném, hanem azt, hogy nem cselekszem.
2013. nov. 9. 15:14
 13/16 anonim ***** válasza:

És ki mondta hogy nem cselekszik? Ezért értelmetlenek ezek a hozzászólások. Hisz a lehetőségeinek való utánajárás mi más mint a cselekvés első lépése? A munka keresés oké de leginkább annak kellene utána járni, hogyan tudja a kérdező a lakását visszaszerezni. Mert szerintem ez egyáltalán nem reménytelen. Max. nem a visszaszerzésen kell gondolkozni hanem a házassági vagyonmegosztásról. Merthogy a lakása vagy házasságba bevitt vagyon s visszajár, vagy valaminek a fele jár...

Szóval a járható utak keresése lenne a téma, nem pedig azzal vádolni azt aki ép tesz valamit hogy nem tesz semmit.

2013. nov. 9. 17:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez az egész már az elejétől el lett rontva, és a kérdező erősen önállótlan, befolyásható nő.

Mi az, hogy eladatta a lakásod és kifizettette veled a tartozásait? Miért adtad el? Az egy hatalmas nagy baklövés volt.

Már hogyne számítana bántalmazásnak, ha havonta megver! Te talán bóknak veszed?

2013. nov. 10. 04:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha nem lett volna elrontva akkor most nem lenne mit kijavítani se...

Szerintem a kérdező nélkületek is rájött arra hogy el lett rontva valami

2013. nov. 10. 04:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem volt gyanús, hogy eladatta veled a lakásodat, és a pénz meg kellett neki?

Ha ilyen hülye voltál, mostmár hiába sírsz...

2013. nov. 12. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!